keskiviikko 19. elokuuta 2015

Uusi, aivan upea Silverjungle syksy/talvi 2015 mallisto

Sain muutamia päiviä sitten sähköpostiini jokusen kuvan tänään julkaistusta Silverjunglen syksy/talvi 2015 mallistosta, joka näyttää aivan mielettömän upealta. Mallisto täydentyy vielä kauden kuluessa, joten kannattaa seurata Silverjunglen kauppaa sekä facebookia ahkerasti. Nettikaupan lisäksi mallistoon voi tutustua toki myös kotimyyjien kautta.
Kuvat: Silverjungle
Ihan ensin kiinnitin huomioni uuteen upeaan naisten mallistoon. Valikoimasta löytyy frillaa, raitaa ja todella toimivan ja kauniin näköisiä yksityiskohtia. Omia suosikkejani ovat kietaisumallinen paitapusero sekä pitkä trikooneuletakki, jotka muuten lähtivät tilaukseen heti, kun pääsin töistä kotikoneen ääreen. Tilausruuhkan takia toimitusaika verkkokaupassa on tällä hetkellä useampi viikko, mutta hyvää kannattaa odottaa!
Kuvat: Silverjungle
Silverjunglen mallistoissa on aina mahtavaa myös se, että myös äippä pääsee halutessaan samistelemaan lasten kanssa. Erityisherkkua on samistella pipoilla ja muilla asusteilla, mutta myös paidoilla, topeilla ja neuleilla.
Kuvat: Silverjungle
Kun keräsin mallistosta omia suosikkejani, huomioni kiinnittyi erityisesti tietysti tyttöjen vaatteisiin. Uutuuksista löytyy monenmoista herkkupalaa. Syksyn ja talven mallistossa on tietysti paljon hillittyjä värejä, mustaa ja valkoista. Ilahduin myös siitä, että mallistosta löytyy hienosti sommiteltuja ja yksityiskohdilla täydennettyjä, suloisia väriläiskiä. Erityisen ihastuttavilta näyttävät kuvioneuleleggarit. Tykkään!
Kuvat: Silverjungle
Eihän näihin voi kuin rakastua! Vai mitä? Joko meni montakin vaatetta hankintalistalle?
Mukavan ihastuttavaa loppuviikkoa!

16 kommenttia:

 1. Naisten jutut näyttää tosi kivoilta!
  Ja nuo tyttöjen neuleleggarit myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä meni kans neueleggarit ostoslistalle. Jotain kehyttä samisteluvaatettakin voisi toki hankkia :D Nää on ihania!

   Poista
 2. Kyllä on kivoja vaatteita, osaatko sanoa aikuisten vaatteista että pitääkö koot miten paikkansa? Nyt tekisi niin mieli tilata itselle myös syys uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiempien kokemusten perusteella voisin sanoa, että koot pitää hyvin paikkansa ja ovat mielummin reilua mitoitusta kuin naftia.

   Syysuutta kaivattiin kyllä tännekin! Nämä iskivät kyllä siihen tarpeeseen paremmin kuin hyvin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin näyttää! Kivoja ja toimivia ratkaisuja. Juuri sellaista simppeliä perusjuttua kivoilla yksityiskohdilla, mistä itse tykkään.

   Poista
 4. Monia kivoja juttuja molemmissa mallistoissa. Mulle nää naistenmallistot vain ei oo täydellisiä, kun tykkään paljon istuvimmista yläosista. Mutta on siellä monia oikeasti kivannäköisiä vaatteita. Pitäisi varmaan pitää kutsut, jotta pääsisi livenä katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuilla pääsee kyllä hypistelemään livenä ja tutustumaan lähemmin kokoihin ja vaatteiden istuvuuteen.

   Poista
 5. Huippu kokonaisuus tuo ylin vasemmalla :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Niin oli! Mallistoon tulee varmasti lisäyksiä vielä kauden aikana, joten toivotaan, että poijillekin tulee vielä lisää herkkuja ;)

   Poista
 7. Olen tänään menossa vaatekutsuille. Luulen, että budjetti ei salli ostaa muksuille mitään, mutta itseäni kiinnostaisi tuo frillahame ja -paita. Ja neuletakki. Katsotaan, miten käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itselleni tilasin kans ensin ja myöhemmin sitten lapselle. Kotikutsuilla on kyllä kiva, kun pääsee hypistelemään livenä ja ostamaan juuri sen koon, mikä on sopivin. Olisi kiva kuulla, että mitä lopulta livekontaktin jälkeen tilasit ;)

   Poista
  2. Olin ensimmäistä kertaa Silverjungle-kutsuilla, joten ihan hyvä että, menin, koska mielestäni koot ovat aika isoja. Sinänsä hyvä, koska esittelijällä oli monesta vaatteesta sovituskokona vain S. Ottaen huomioon, että olen 178 cm /L-XL oli ihan kiva, että vaatteita pystyi silti sovittamaan. Mutta ehkä vähän mietityttää niiden xs-kokoisten puolesta, onko osa vaatteista pienimmässäkin koossa liian isoja.

   Etukäteen kuvittelin ostavani kynähameen, mustan frillatopin ja -paidan ja trikooneuletakin kaikissa väreissä. Mukaan lähti lopulta maxihame ja vain musta neuletakki. Ei vaakaraitaa näillä hartioilla! Musta frillapaita jäi ostamatta, mutta luulen, että kotiutan sen meille vielä myöhemmin. Maxihameesta moni tuskaili pituutta, mutta KERRANKIN löytyi vaate, joka on minulle tarpeeksi pitkä :) Malli on kuitenkin sellainen, että lyhyemmälle sitä on helppo lyhentää.

   Lapsi olisi halunnut keltaisen tupsupipon. Ehkä joku tupsis täytyy syksyä/talvea varten tilata.

   Poista
  3. Kiitos Tarja tästä!

   Totta, koot on mielummin reiluja kuin nafteja. Yleisestiottaen kotimaisilla (naisten)vaatevalmistajilla on reilummat kaavat, koska me suomalaiset ollaan monesti vähän hartiakkaimpaa ja romuluisempaa mallia kuin etelän elelijät.

   Itse kans vältän raitavaatteita, koska selkä on lyhyt ja leveä (ja olemus muutenkin levinnyt :D ) Kiva, että maxissa oli reilusti pituutta! Me hobitit voidaan tosiaan sitten tarvittaessa lyhentää ;)

   Meillä Silverjunglen pipot ovat kulkeneet suosikkeina matkassa jo vuosia. Suosittelen! :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...