keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kaupungin valot

Eräänä syksyisenä alkuiltana suuntasimme ihailemaan Tampereen valoja. Tammerkoskea ei tosin oltu ainakaan alkuillasta vielä valaistu, mutta kivaltahan keskusta silti näyttää talvikaudenkin juhlapuvussa.
Tammerkosken rannassa.
Kirpeä pikkupakkanen ja järjen vievä viima ovat oikein oivat olosuhteet pieneen keskustaulkoiluun. Isukki tosin unohti pipon kotiin ja valitti koko reissun ajan jäätyvää päänuppiaan. Onneksi me tytöt sentään osataan pukeutua kauden mukaisesti toppaan ja vetää pipo syvälle päähän.

Onko teilläpäin näkynyt valoilmiöitä? Täällä ainakin viime päivinä on nautittu vain sähkövalosta... Mukavaa loppuviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Täällä näkyi tänään kumma valoilmiö nimeltä aurinko, joka kyllä katosi taas johonkin... Voi että tätä pimeyttä! Onneksi on sentään edes ne sähkövalot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa on kyllä ikävä. Parina päivänän on aurinkoilmiökin äkillisesti taivalla näkynyt, mutta eipä se työpaikan ikkunan läpi paljon ilahduta. Mennen tullen on pimeää tai vähintään hämärää. Voihan väsy sentään!

   Poista
 2. Aikamoista kaamoksessa konttaamistahan tämä nyt on. Aurinkoa tai edes valaisevaa hankea on ikävä. Mustaakin mustempi marraskuu.

  Sähkövalot on juu, mutta toisaalta ilman sitä ihminen voisi olla viettämässä luonnossa vallitsevaa talvihorrosta, eikä räpistellä jatkuvasti valveillaolon rajamailla. Päreen valossa ei voinut hötkyillä.

  Onneksi joulu ja jouluvalot/kausivalot valaisevat kohta tätä pimeyttä. Ja pitäisi myös laittaa itsensä ajoissa nukkumaan, eikä kukkua puolille öin, kuten tein eilenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaamoksessa konttaaminen on todella osuvasti sanottu!

   Musta kans tuntuu, että täällä pohjolassa on ennen sähkövaloa todellakin ihmiset jossain määrin talvihorrostaneet :D Eihän täällä ilman sähkövaloa voisi edes olla.

   Mulla menee silmät kiinni väkisin puoli kymmeneltä illalla. Eipä tule siis paljon kukuttua iltaisin...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...