perjantai 27. kesäkuuta 2014

Paluu blogin pariin ja Molo uutuuksia (lue järkytyksiä)

Niinhän siinä sitten kävi, että leikkauksen jälkeen tuli komplikaatioita ja olin käytännössä vaakatasossa neljä viikkoa, laihduin 5 kiloa, kävin sairaalalla viikoittain saamassa reseptiä jykevämpään kipulääkitykseen, sain lääkkeistä sivuoireita, näin pikku-ukkoja ja yskin luultavasti ahdistuskohtauksissani paikat entistä huonompaan kuntoon. Tällä hetkellä tilanne on huomattavasti huonompi kuin lähtötilanne ja kipuja on edelleen. Uudet leikkaukset voi kuitenkin tehdä vasta syksyllä, joten näillä kai sitten mennään... Tässä siis syy blogihiljaisuudelle. Tarkoitus ei ole kuitenkaan luovuttaa tai lopettaa bloggailua niin kauan kuin istumaan pystyn.

Olin kuukauden sen verran kipeä ja alakuloinen, ettei shoppailu, blogit tai mikään muukaan jaksanut kiinnostaa. Viimepäivinä olo on kuitenkin ollut virkeämpi ja olen jopa nettishoppaillut. Olen myös moneen kertaan selannut Molo Kidsin syksyn osaa yksi läpi ja ihmetellyt, mikä mättää. Yleensä olen kieli pitkällä kerännyt pakkomielteitä, mutta nyt ei iske täysillä oikein mikään. Pari päivää makusteltuani osa uutuuskuoseista on alkanut näyttää "ihan kivoilta", mutta mikään kiire hamstraamaan ei ole tullut edelleenkään.

Osa kuoseista sopii niin ikään tytöille kuin pojillekin, mutta ns. poikamaisemmat kuosit ovat mielestäni tässä ykköserässä onnistuneimmat. On avaruutta, lentokonetta, ilotulitusta ja ties mitä härveliä. Pientä sinivoittoisuutta on edelleen havaittavissa, mutta suunta tuntuu kuitenkin olevan oikea.
Kuvat: http://www.littlesunflowers.com/
Peurannahka -kuosi oli ensijärkytykseni. Mielleyhtymät suloisiin bambilapsiin eivät riittäneet luomaan siitä mielessäni suloista sitten millään. Toisaalta en yleensäkään pidä eläinkuviokuoseista, joten en ehkä kuulunut muutenkaan kyseisen kuosin kohderyhmään. Ötökkäkuosi öklötti aluksi, mutta nyt pari päivää makusteltuani ja neidin pyytäessä hartaasti mökkilukemiseksi ötökkätietokirjaa, aloin nähdä ötökätkin ihan uudessa valossa. Ötökät ovat siis tällä hetkellä ehdottomalla ehkä -listalla. Samoin villihevoset, jotka tosin tuovat pieniä mielleyhtymiä menneeseen Dandelion-kuosiin.

Ihastuttavin tämän syksyn kuosi tähän mennessä on mielestäni Ilveskuosi. Se on kaikessa kiehtovuudessaan unisex -kuosi ja sehän ei ole huono asia ollenkaan. Neiti ilmoitti haluavansa ainakin mustanpuhuvat kukkaleggarit ja lähes melkovarmassa alekyttäilussa ovat myös tiikerileggarit. Karhut ja ruskeanpuhuvat peurat eivät kuulu ostossuunnitelmiin todennäköisesti missään muodossa. Sorry vaan.
Kuvat: http://www.littlesunflowers.com/
Mitä mieltä ruudun sillä puolella ollaan? Ihastuttiko, järkyttikö vai makusteletko vielä? Little Sunflowersissa on muuten myynnissä kuosit ja mallit tosi laajasti. Kannattaa kurkkia, jos Molot kiinnostaa. (Palvelukin siellä pelaa loistavasti ja postikin Britanniasta kulkee pääsääntöisesti nopeasti.) Kaikkiin Suomalaisiin putiikkeihinhan nämä eivät vielä ole edes ehtineet.



21 kommenttia:

  1. Voisin kotiuttaa meidän heppatytölle villihevostunikan ja nuo hepanpääleggarit. Tosin en tiedä, miten ne sitten toimisivat sen tunikan kanssa, jos housujen kanssa pitäisi kulkea lähes napapaidassa, että elikon korvatkin näkyisivät... Bambinkarvakuosi oli omille silmilleni liikaa. Pukisinko lapset vasoiksi ja pistäisin itse leopardileggarit jalkaan? Ehkä ;D

    Toivottavasti pääset paranemisessa kohta toiseen suuntaan. Hurjalta kuulostaa sun toipumistaival!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villihepat ja heppaleggarit vois ehkä toimia yhdessä... mutta totta. Korvat saattaa jäädä piiloon :D

      Leopardileggarit äidille ja lapset bambikuosissa :D Ainakaan ei ole epäilystä kuka määrää!

      Todellakin toivon, että tää toipuminen menisi jo kivuttomaan suuntaan. Syksy tuo sitten taas näillä näkymin tullessaan uusia kipuja, mutta tää on nyt tätä.

      Poista
  2. Pikaista paranemista!
    Ilveskuosi on todella hieno! Kivat on myös avaruus- ja lentokonekuosit. Meillä tosin rakastetaan ehdottomasti eniten noita eläinkuoseja tai sitten sellaisia, joissa on raikkaat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että tää Molonkim syksy on keskimääräistä synkempi kevätkuoseihin verrattuna. VAikka ei näissä niin selkeät erot ole sävyissä kuin monilla muilla merkeillä. Ilveskuosissa on sitä jotain.

      Poista
  3. Poikien hihaton näyttää kivalta, samoin tyttöjen leggarit ja hevoskuosilliset alusvaatteet. Bambinahka (vai mikälie paita) on mielestäni kamala...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia printtejähän saa monenlaisena eri vaatteena. Tuo heppakuosi toimii kyllä mainiosti alusvaatteissakin :) SAmaa mieltä bambinnahasta, mutta kai sillekin ostajia silti löytyy.

      Poista
  4. Vähän jo mietinkin, että mitä on tapahtunut kun sinua ei ole näkynyt. Mukavaa, että olet taas kehissä. :) Toivotaan vaan parempia oloja.
    Kuoseista tuo ilves miellyttää silmää eniten ja on minusta tuo karhukin kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tässä jo itsekin liikkeelle kovasti mielisi :)

      Ilveksissä ja karhuissa on kyllä jotain luonnon voimaa ja raikkautta. Jostain syystä en kuitenkaan pysty ajattelemaan karhuokuosia meille. :D

      Poista
  5. Tervetuloa takaisin... Siis tähän mediaan, eihän se onneksi vaatinut kuin vähän tönimistä oikeaan suuntaan :).

    Karhuja ei kai saa edes isommille? Meille olisin meinaa niitä voinut huolia. Poikien kuoseistakin osan mutta kun ne on niin poikakoodattuja sitten :D. Halvemmaksi toki tulee näin ettei ole niitä pakkosaadaheti-juttuja että pitäiskö nyt vaan olla valittamatta ja keskittyä vielä aleshoppailuun?

    Saa nähdä tuleeko sieltä syksymmällä sitten jotain meillekin kelpaavaa, jännä nähdä mutta säästämään en taida alkaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tönimisistä! Oli ihan kiva palata, eikä se sitten niin vaikeaa ollutkaan. :)

      Huh, mä en edes huomannut, että karhut oli vaan pienten juttu. Ohitin ne niin vauhdilla. KArhu ei taida olla mun voimaeläimeni. Ilves ehkä vois ollakin ;)

      Mä olen melko varma, että sieltä tulee jotain tosi kivaa vielä syksymmällä. Pakko tulla! Aina ennenkin on tullut.

      Poista
    2. Aina ennen on tullut jotain kivaa joka erässä että jaa--ah ;).

      Poista
    3. No toi on kyllä totta, mutta jaksan uskoa, että kyllä meillekin vielä niitä pakkomielteitä saadaan ;) Ei masennuta vielä.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tuntuu kuin tänään olisi taas parempi päivä edessä.

      Poista
  7. Pikaista paranemista, toivottavasti olo ja kivut helpottaa!!
    Molon vaatteita meillä ei ole koskaan ollut, mutta ei noi nyt äkkiseltään mitään pakko saada -reaktiota aiheuta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tänään tuntuu taas paremmalta päivältä :)

      Meillähän on Molo Kidsiä fanitettu jo pitkään ja yleensä joka erässä on ollut jotain pakkomielteitä aiheuttavaa, mutta tämä jätti kyllä vähän kylmäksi. Ehkä seuraavassa satsissa jo sitten ;)

      Poista
  8. No, ilmankos sinusta ei ole kuulunut. Tosi kurjaa tuollainen takapakki :( Kovasti tsemppiä, tästä on tie vain ylöspäin!

    Bongasin eilen uudet Molo Kidsit ja vähän samanlaisissa, hämmentyneen pettyneissä tunnelmissa olen minäkin: ei yhtään erikoissuosikkia, pari "ihan kivaa" vaihtoehtoa pojille. Paita, jossa on avaruuspukuisia ukkeleita miellyttäisi varmaan meidän jälkikasvua ja omaa värisilmää ruokkii tuo oranssi/ruskeasävyinen maisema, jossa ajaa joku avaruusauto.

    Tyttöjen puolelta ainakin mustapohjainen kukkakuosi näyttää tosi kivalle. Kukkaötököistä en osaa oikein sanoa, onko kiva vai ei. Hämmentäviä kuoseja.

    Eläimennahkakuosit eivät ole minunkaan juttu. Hui kamala. Myös tuo poikien avaruuseläinkuosi on jotenkin kammottava.

    VastaaPoista
  9. Kiitos, noinhan se täytyy ajatella, että parempaan päin ollaan menossa :)

    Hämmennys ja pettymys täälläkin oli ensimmäinen reaktio Molojen suhteen, mutta nyt sitten makustellaan, jos sittenkin joku alkaisi näyttää kivalta. Muistan tyttömäisen sirkuskuosinkin menneiltä kausilta ensin hämmentäneen ja tuntuneen sekavalta, mutta sittemmin tykästyin siihen kovin. Onneksi Mololtakin on kuitenkin vielä varmasti hyviä kuoseja tulossa seuraavissa erissä ;)

    Mustapohjainen kukkakuosi taisi nousta meidän neidinkin suosikiksi. Siinä on kyllä sopivasti särmää. Kukkaötököitä mietin jo pipona, kun kääntöresorin kanssa näytti kuosi ihan toimivalta. Eläimennahkakuosit iskevät täälläkin äärimmäisen harvoin.

    VastaaPoista
  10. Ilves-ja tiikerikuosit on kivat, meillä niistä varmaan tykättäisiin kovasti.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...