sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Meidän Pompit kevääseen

On se jännä, miten nämä kevätmallistot aina iskevät meikäläiseen. Vuosi sitten innostuin keltaisesta ja luulin, etten enää ikinä hurahda vaaleanpunaiseen tai siis tarkalleen ottaen luulin, ettei väri enää kelpaa omasta mielestään niin isolle 6-vuotiaalle. Mutta kuinkas kävikään. Kaapissa olisi yhden kevätjuhlamekon mentävä aukko ja tyttö ilmoitti ykskantaan, että haluaa sitten ehdottomasti vaaleanpunaisen mekon. The mekoksi valikoitui pitkällisen pohdinnan jälkeen Badalona dress ja mekon kanssa pidettäviksi Adi Tights leggingsit.

Inventaarion myötä kaapissa olisi tilaa myös yhdelle välikausitakille. Pomp de luxin Shell Jacket näytti kuvissa niin herkulliselta, ettei sitten tarvinnut muuta nähdäkään. Odotan innolla, että pääsen näkemään takin livenä. Ominaisuudet ovat ainakin paperilla kohdillaan. Sovituskuviltakaan ette ehkä pääse välttymään, kunhan takki kotiutuu. Jos materiaali vakuuttaa, hankintalistalle nousee ehkä myös Shell Pantsit. Hinnoilla näitä Pompin ulkovaatteita ei ainakaan ole pilattu.
Kuvat: http://www.pompdelux.com/fi_FI/
7-vuotta täyttävälle tytölle oli ihan pakko hankia myös Dakar Blouse, jonka etumusta koristaa blingbling 7. Pahoin kyllä pelkään, ettei lisätilaukseltakaan voi tänä keväänä välttyä. Niin paljon jäi ihanuuksia vielä odottamaan ottajiaan. Tähän tilaukseen en raaskinut perusnuukana enempää vaatetta ahnehtia. Täytyy nyt sulatella ensin näitä ja punnita, että mitä ihan oikeasti tarvitaan ja mitä ilman pystytään olemaan. Ehkä keväämmällä sitä pystyy sitten jo harkitsemaan muitakin sävyjä kuin tätä vaaleanpunaista.

Monessa blogissa Pompit ovatkin jo olleet kiitettävästi esillä, mutta mitäs te muut. Joko on tilaus vetämässä?

Ps. Kuvan tekstissä on kirjoitusvirhe. Asia on tiedostettu, mutta peruslaiskana annan asian olla.


16 kommenttia:

  1. Suosikit on PdL:n mallistosta selvillä (blogissani on postaus), mutta vielä en ole tilausta tehnyt. Itsekkin ajattelin miettiä nyt mitä ihan oikeasti tarvitaan neidille kevääseen/kesään. Tuo rose väri on kyllä hurjan kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa tuo Rose näyttää ainakin vähän murretun vaaleanpunaiselta. Luulen, että iski juuri sen takia. Meillekään ei tähän tilaukseen tämän enempää. Vk-housut jäivät vielä tosissaan mietityttämään...

      Poista
  2. Onpa vaaleanpunaista teille! :)
    Tuo takki näyttää ihanalta kyllä, mutta meillä taitaa kevättakkiasiat olla jo kunnossa. Ne kuorihousut meinaan kyllä Eeville ottaa, sellaiset vielä puuttuu.
    Tänään omat kutsut ja ostoslista on kilometrin mittainen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätin kyllä eniten itseni näillä Rose -valinnoilla! Mullakin oli kilometrin mittainen ostoslista, mutta oli pakko tässä vaiheessa vielä jarrutella :D

      Mukavia kutsuja! Ilmeisesti jonkin sortin kutsupostausta luvassa lähipäivinä? ;)

      Poista
  3. Oi, mitä ihania tyttömäisiä söpöyksiä! :)

    Onhan Pompilla pojillekin tuotteita, mutta en ole vaan toistaiseksi innostunut. Meillä on vielä se "keltainen-vaihe" päällä ;)

    Ei ole tosiaan kuoritakki hinnalla pilattu! Onko vedenpitävä kuitenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tyttömäistä ja toisaalta hyvä niin. Olin ajatellut mekoksi jotain tummanharmaata tms. sävyä, mutta neiti halusi ehdottomasti vaaleanpunaista. Viime kevään keltaisista meilläkin on vielä sopivia vaatteita, mutta voi olla, että uusi keltainen aalto pukkaa vielä keväämmällä. Saas nähdä!

      Pompilla on kyllä siistimmiksi käyttövaatteiksi pojillekin kaikkea mukavaa ja ulkovaatetta kivasti molemmille. Shell -takissa ilmoitetaan vesipilariarvoksi 10000 mm, joten kyllä sen pitäisi kestää vähän rankemmatkin sateet :D

      Poista
  4. Mulla tilaus kutistui yllättävästi avoimilla käytyäni. Netin kuvat antoi ihan erilaisen kuvan joistain mekoista. Rose väri oli näissä kuvissa niin kaunis mutta livenä ainakin joissain vaatteissa niin haalean vaalea että ei sitten iskenytkään.. Mutta ulkovaatteet vaikutti hyvältä ja niitä lähti tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aina ongelma, että kuvat antavat väärän kuvan todellisuudesta. Ihan loistavaa kuitenkin, että ulkovaatteet vaikuttivat hyviltä. Se on pääasia! :)

      Poista
  5. Aaaaw, ihanan vaaleanpunaista! Harmi, kun ei meidän pojat ole siitä väristä niin innostuneita ;) Ja se kirjoitusvirhe...oli pakko etsiä se, kun siitä mainitsit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä kumma, kun pojat ei useinkaan ymmärrä tuon värin päälle :D

      Itse huomasin sen virheen vasta siinä vaiheessa, kun homma oli jo paketissa... Onneksi se nyt ei ole mikään ihan hirveän silmiinpistävä :D

      Poista
  6. Pompit tilauksessa! Mä kyllä tykkäsin hupsuna tästä kevät/kesämallistosta ja mulla ihastus säilyi livenäkin. Mä tykkään tuosta rosesta just siksi kun se on sellainen murrettu sävy. Badalona tulee meillekin ja pari muutakin mekkoa. Olisin halunnut vaikka mitä, mutta se budjetti se budjetti.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se budjetti pisti täälläkin hanttiin... mutta eiköhän jotain jää varastoon keväämmäksikin ja ei muuta kuin lisätilausta vetämään ;)

      Poista
  7. Toi mekko on niin nätti!! Otin meillekin sen valkoisena. Tällä kertaa yritin valita paljon muita värejä kuin rosea ja otinkin vaaleansinistä ja keltaista. Tulis jo se paketti :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeen kauan kestää, että saavat tilaukset pakettiin. Tein tilauksen nettikauppaan viime torstaina ja tänään vielä pystyin muokkaamaan tilaustani...

      Valkoinen mekko on varmasti aivan ihastuttava! Meillä oli Rose nyt aivan ehdoton. Toisaalta, enpä ole Pompilta muistaakseni vielä mitään tässä sävyssä koskaan tilannutkaan.

      Poista
  8. Pidin ihan hirveästi noista ulkoiluvaatteista, näyttivät erittäin hyviltä myös livenä. Harmi, ettei meillä ole nyt tarvetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kuullut nyt niin paljon hyvää noista ulkoiluvaatteista, että muokkasin tilaustani vielä tänään ulkoiluhousujen verran. Ihmeen kauan tilausten valmiiksi saattaminen nyt kestääkin... Taitaa olla ruuhkaa.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...