lauantai 17. elokuuta 2013

Ihanat Mintin pöksyt syksyyn

Viimeaikoina blogeissa on näkynyt jonkin verran Mintin ihania vaatteita. Itsekin ihastuin releisiin Mintin kulutuspestyihin Wings legginseihin. Kävin kurkkimassa niitä useasti Lilla Companyn verkkokaupassa ja pakkohan minun oli ne tilata, ennen kuin joku vie ne ostoskoristani.

Meillä tyttö suosii Legginsejä pukeutumisessaan. Ne ovat helpot, istuvat, pysyvät hyvin jalassa, toimivat päiväkodissa ja eskarissa ulkoilussa päällihousujen aluhousuina varsinkin ilmojen kylmetessä näin syksyn korvalla. Legginsejä on helppo yhdistellä paitojen, mekkojen ja tunikoiden kanssa.
Onko pikkuisen siistit? Tyttö ihastui materiaalin pehmeyteen ja huokaili mehmeyttä legginsejä pukiessaan. Äipän silmää miellytti erityisesti housujen releä ulkomuoto. Kuka nyt siipiä voi vastustaa?
Housujen kokoa pohdin pitkään. Tyttö on tällä hetkellä 113 cm pitkä, mutta pitkäjalkaisena käyttää housuissa pääsääntöisesti jo kokoa 122 cm. Mintin koot menevät ikävuosittain ja Lilla Companyn sivuilla oli ohjeistusta, että koko 5 vastaa senttikoossa noin kokoa 104. Valitsin siis uhkarohkeasti 6-vuotiaallemme koon 8 v. ja se osui nappiin. Tilasin samalla kertaa Molo Kidsin legginssit koossa 122 cm ja äkkiseltään mitattuna Mintin 8 v ja Molon 122 cm vastaavatkin toisiaan.
Housuissa Mintin mitoitus on pientä. Valitsin 113 cm pitkälle 6-vuotiaallemme koon 8 v ja pituutta legginsessä on juuri sopivasti. Vyötäröltä legginsit ovat vähän väljät, mutta eivät liiaksi eli pysyvät kuitenkin touhuissa mukana. Sovituskuviin nappasin kaapista yläosaksi New Generalsin topin, joka on ollut käytössä jo pidemmän aikaa.
Miltäs näyttää? Voin sanoa, että ensituntuma Mintin leggareihin oli ainakin pehmoinen. Luulen, että neiti valitsee nämä päälleen syksyn aikana mielellään ja usein.

Kiitokset Lilla Companyyn ihan supernopeasta toimituksesta! Huh, harva pystyy samaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...