sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Aaah, ihana kesäpäivä

Neiti otti miniuusinnan mökkiloman suhteen ja jäi lauantaina Miisu-kissan, mummon ja papun kaveriksi mökille muutamaksi päiväksi. Omaan kesälomaani on aikaa vielä kaksi ja isukin lomaan kolme viikkoa. Se hyvä puoli on töiden paiskimisessa kaiken kesää, että tämä ihana suvi tuntuu kestävän ikuisesti. Lomalla ollessa aika ja kesä tuntuvat kuluvan kovinkin haipakkaa tahtia.

Lauantai oli tytölle ihan huippukiva päivä. Ensin päivällä oli kaverin prinsessasynttärit ja sieltä neidin haettuamme ajelimmekin suoraan mökille. Tyttö ja isukki ovat kärvistelleet reilun viikon räkätaudin kourissa. Eilen kuitenkin tyttö tuntui jo vähemmän räkäiseltä ja sen kunniaksi hän heittikin mökillä uikkarit päälle ja meni räpiköimään. Neiti on ollut veden suhteen aina melko arka, joten tänäkin kesänä on pidetty päällä tuplavarmistus eli kellukkeet ja uimarengas vakuutena siitä, että vesi varmasti kantaa.
Kellukkeet ja uimarengas takaavat neidin mielestä räpiköinnin ja lilluttelun ehdottoman turvallisuuden.
Omat kinttuni eivät ime itseensä aurinkoa, vaikka kuinka yrittäisin.
Kun hampaat alkavat lyödä loukkua, niin mökkipyyhe pelastaa. Saunakin odotti lämpimänä lämmittelijää.
Illalla taas erottiin haikeina muutamaksi päiväksi, kun meidän täytyi isukin kanssa palata kaupunkiin. Kyllä se tästä taas! Kesä kaikilla, loma vain toisilla.

10 kommenttia:

 1. oih..ihana paikka. ja kiva kuulla, että joku muukin omistaa samanväriset jalat kuin pakastebroilerilla on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä, en päivety sitten millään. Kohtalotoverit tuovat aina iloa :D

   Poista
 2. niin siis miulla kun ei myöskään väri tartu ei sitten millään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorempana paloinkin suht helposti, mutta nykyään osaan joko varoa tai sitten olen immuuni auringolle, kun en pala, enkä rusketu.

   Poista
 3. Olispa ihana päästä uimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taas on tänään kelvannut polskutella :D

   Poista
 4. Kiva että tytär voi kuitenkin lomailla!! Minä olen ruskettunut, mutta kukaan ei sitä huomaa, kun oon niin vaalee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva, että tyttö saa lomailla. Jotenkin koko kesä päiväkodissa varahoitopaikassa kuulostaa vähän ankealta, vaikka hyvin siellä on mennyt ja viihtyy :)

   Kyllä mullakin käsivarsiin on tainnut inasen tarttua väriä, mutta muut ovat ruskettuneet sen verran paremmin, ettei sitä tosiaan huomaa.

   Poista
 5. Meillä sama juttu että kellukkeiden ja renkaan luullaan takaavan kaiken turvallisuuden, myös siellä missä omat jalat ei yllä pohjaan :P Itse pelkään aina sitä renkaan alle "mulahtamista".

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...