perjantai 28. kesäkuuta 2013

Lapsivapaa viikko

"Peijakas, huomenna on jo lauantai" tyttö oli laukaissut tänään "vievätkö ne mut muka jo heti aamusta kotiin?". Hyvin neiti on siis mökillä mummon ja papun ilona viihtynyt. sunnuntai-illasta seuraavaan lauantaiaamuun on tähän mennessä ylivoimaisesti pisin aika erossa tytöstä. Tyttö kertoi juuri puhelimessa, että on järjestänyt meille kaksi yllätystä. Meillä on isukin kanssa vain yksi "yllätys". Päräytämme mökin pihaan huomenna eri autolla kuin millä sunnuntaina lähdimme.

Olin kuvitellut meidän isukin kanssa viettävän lapsivapaata viikkoa jotenkin erityisesti, mutta mitä vielä. Töissä on ollut tekemistä jokaiselle päivälle tätä perjantaita lukuunottamatta lisätöiksi asti. Kotiin raahautumisen jälkeen on ollut kyllä ihana vain olla ja illat olemme pyhittäneet pitkälti leffailloiksi. Huomasin juuri, etten ole koskenut kameraan viikkoon, blogi on ollut hunnigolla, keittiö on pysynyt yllättävän siistinä kahden aikuisen jäljiltä, pyykkiä on täytynyt keksiä tekemällä ja niin edelleen. Muistaakohan sitä ensi viikolla koukata töistä tullessa päiväkodin kautta vai tuleeko huristeltua bussilla ohi monestikin?

Jos ihan totta puhutaan, niin ikävä tyttöä on ollut hirmuinen. Enkä varmasti unohda lasta päiväkotiin ensi viikolla kertaakaan. Vielä, kun keksisin, mikä olisi minun yllätykseni hänelle? Pöydällä nököttävät uudet Babiators aurinkolasit?
Täytekuva. Otettu juhannuksena Sorsapuistossa.

6 kommenttia:

 1. Missä kaikki romanttiset illat joita kuvittelin sinun enemmänkin viettäneen? :D

  Olisi varmaan kyllä ihan hirmuisen omituista olla miehen kanssa kaksin kotona... Jaa-ah, tarttiskohan tuota joskus ihan jo kokeilla :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan leffaillat aika romanttisia kuitenkin kai :D

   Tyttö ei ole ollut yökylässä melkein vuoteen, joten ei meilläkään tämä ihan tavaksi ole tullut. Nyt meni kuitenkin hyvin. Nyt, kun neiti on jo vähän isompi, ei itseänikään jännittänyt niin kamalasti kuin aiemmin.

   Poista
 2. Nauttikaa vaan tuollaisesta luksuksesta! Meillä on tyttö tänään elämänsä ekaa kertaa yökylässä tädillä ja olen jo useamman tunnin pohtinut että onpa hiljaista ja mitähän sitten tehtäisiin! Rauhoittuminen ja vaan -oleminen on kyllä taito jota meidän pikkutyttöjen äitien täytyy harjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nämä illat ovat kovin hiljaisia olleet :D Viikko on tuntunut kyllä äärimmäisen pitkältä ja raskaalta. Kyllä sitä varmaan palaa kuitenkin normaaliin jo ihan mielellään :D

   Mukavaa lapsivapaata iltaa teille! :)

   Poista
 3. Mukavaa vaihtelua kaikille ja vielä kivempaa olla sitten taas kaikki yhdessä! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...