tiistai 28. toukokuuta 2013

Pieni yllätyslahja perheelle

Tiedättehän sen tunteen, kun haluaa itselleen oikein kovasti jotain, mutta tarvitsee olla jokin mukava tekosyy sen hankkimiseen. Hyvä tekosyy on perheen ilahduttaminen.

Näin joku aika sitten useassakin blogissa ihania kuvia Arabian uusista Angry Birds mukeista. Kaapit ja etenkin niiden hyllyt huutavat jo ennestäänkin hoosiannaa mukikuormiensa alla, mutta Angry Birds mukien reilumpi koko ja etenkin se, että mukit ovat Arabiaa tekivät niistä lähes ylitsepääsemättömän houkuttelevia.

Kävin eilen jo kurkkimassa mukeja Stockmannilla, mutta reilu 18 euron kappalehinta pisti vielä harkitsemaan jonkinmoisen alen vastaan tulemista. Tänään bongasin Tiimarin fb -sivulta maininnan pienestä alesta kanta-asiakkaille, mutta keskustan Tiimarissa ei ollut kuin pari hassua mukia ainoastaan punaisen linnun kuvalla varustettuna. Sokokselta löytyikin sitten lopulta muki poikineen ja myös kivaan hintaan; alle 15 euroa laaki. Mukaan lähti kolme mukia. Muki jokaiselle perheenjäsenelle.
Isukille possumuki, äipälle siniset linnut ja tytölle Stella. Tietysti. Harkitsin itselleni pitkään myös pommilintua. Miksiköhän?
Isukki alkoi motkottaa mukihankinnoista jo ennen kuin sai oman käärönsä auki. Meillä on kuulemma jo muutenkin ihan liikaa mukeja "mutta hei, täähän onkin hyvän kokoinen aamukahvimuki..." Tyttö rakastui Stellamukiinsa oitis. Itsekin tulin iloiseksi. Sainhan ostaa kokonaista kolme mukia itsel... siis perheelleni.

Ps. Käykääpä kurkkimassa Kideblogien fb-sivulle ja siellä kohtaan "Muiden viimeaikaiset julkaisut...". Siellä haetaan joukkoihin kesäduunilaista. Eniten peukutuksia saanut blogi pääsee Kideihin kesäksi. Käykäähän peukuttamassa suosikkejanne! Mekin saatetaan olla siellä peukkuja kerjäämässä (ja jakamassa niitä myös tietysti).
Kuva: https://www.facebook.com/kideblogit

8 kommenttia:

 1. AB-mukit on aika hauskoja, minä olen niitä aina ohimennen katsellut. Varsinkin tuo Stella muki on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tulee sullekin päivä, kun et pääse mukeista ohitse :D Ihanan iso muki. Tänään oli eka aamu, kun unenpöpperössä aamukahvi osui kuppiin kokonaan, eikä läikkynyt edes yli ;)

   Poista
 2. Meille ei kyllä taitaisi kaappiin mahtuu enää yhtään uutta mukisarjaa :D Mutta kivojahan nuo, meilläkin olisi varmaan innokkaita käyttäjiä ;)

  Tykkäsin :) Tykkää sääkin meistä, kunhan se sinne ilmestyisi, minne lie hävis???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kupit vielä astianpesukoneessa ja mun aamulla testaama kuppi lavuaarissa. En todellakaan tiedä vielä, mihin ne mahdutan.

   Kiitos tykkäyksestä. Määkin tykkäsin ja tykkään teistä! :) Mulla hävis kans linkkaus, kun laitoin sen blogin fb -sivuston nimissä, mutta omissa nimissä onnistui.

   Poista
 3. Mikäköhän näillä miehillä on kun ne ei tunnu ymmärtävän että kahvimukeja ei ole koskaan liikaa. ;)
  Kivan näköisiä ovat ja just hyvä kun jokaiselle löytyy se omannäköisensä muki. :)
  Maistuvia kahvihetkiä siis tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet eivät ymmärrä montaa muutakaan ihan yksinkertaista asiaa :D Kahvi maistuu kyllä tosi hyvältä kivasta mukista.

   Poista
 4. Kävin tykkäämässä eli äänen antamassa. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...