torstai 25. huhtikuuta 2013

Taas leikitään niillä Legoilla

Ei kai nyt kukaan jaksa koko lomaviikkoa pyöräillä. Tänäänkin tyttö ilmoitti, että ulkoleikit ovat ihan tylsiä ja HopLopissa voisi olla kivaa. Isukki lähti siis räpläämään puhelintaan sisäleikkipaikkaan siksi aikaa, että neiti sai energiansa tuhlattua.

Lomalla myös tuulee ja sataa joskus. Ennakoin "mulla ei oo mitään tekemistä" -kiukuttelut ja tilasin lomaviikoksi puuhaa ja koottavaa. Bongasin nimittäin joku aika sitten netistä Palikkakaupan, josta löytyy kattavasti Lego -uutuuksia ja myös hinnat ovat erittäin vertailukelpoisia. Toimituskin on ilmainen, jos tilaa yli 50 eurolla. Kaupalta löytyy myös oma Lego -aiheinen blogi, Palikkatesti, josta voi lukea erilaisia Lego -vinkkejä ja uusien settien arvosteluita.
Tilasin meille yhden Hobbit -setin ja yhden Friends -setin. Palikkakaupasta toimitettiin tilaus parissa päivässä. Testasin samalla meidän lähimmälle S-marketille tulleen Smart-postin toimivuuden. Kaikki meni sujuvasti! Legot oli pakattu postin kuljetusta varten hyvin -ja teippiä säästelemättä. Kiitos Palikkakaupalle nopeasta ja sujuvasta toiminnasta!
Yllättäen heti tiistaina aurinko vaihtuikin sadekuuroiksi, joten Legot tulivat tarpeeseen. Tyttö halusi koota ensin Hobbit -setin, jonka nimi on siis Pako Synkmetsän hämähäkeiltä. Erityisesti tyttöä riemastutti pimeässä loistavat osat, kuten isompien hämähäkkien silmät ja pienempi hämähäkki. Aragnofibisesta itsestäni ne olivat kammottavia! Hyi! Mitä enemmän itselläni meni kylmänväreitä selkäpiissä, sitä enemmän tyttöä nauratti. Hyi!
Hieno hämähäkkisetti! Ennestäänhän meiltä löytyy jo Lukitarin hyökkäys -setti. Tässä Pako Synkmetsän hämähäkeiltä -setissä on hienoja liikkuvia (suorastaan rikki räjähtäviä) yksityiskohtia, niin kuin monissa muissakin tämän sarjan seteissä.
Lego Friens eläinlääkärisetti jäikin sitten odottamaan seuraavia sadekuuroja. Sen kimppuun pääsemistä odotan jo kovasti, sillä siellä ei tietääkseni hoideta hämähäkkejä ollenkaan... tai mistä sitä tietää, jos taistelussa haavoittunut Lukitar vaikka tulisikin paikattavaksi. Hyi!

8 kommenttia:

 1. Täällä rätki aamupäivällä räntää :O Mut ei me mitää legoilla leikitty, vaan mä laitoin lapset siivoomaan huoneensa ;D Tosin sen jälkeen ne myös leikki siellä, joten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räntää! Hyi! :P Meillä kans jonkun huone kaipais "pientä pintaremonttia"...

   Poista
 2. Täällä oli hurjan kaunis päivä. Jaa-a, koskahan noi leikkis muilla kuin Bruderin traktoreilla? Kymppikuinenkin jo sen taidon osaa, ajelee ja pyrrää sujuvasti.
  Vaan hienoi, legot on kehittäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin tänään on aurinko näyttäytynyt. Pihassa vain oli joku yleinen renkaidenvaihtokampanja menossa, eikä siellä olisi tullut kuin lommoja toisten autoihin, jos olisi yrittänyt sekaan 16 tuumaisella polkupyörällä ängetä :D HopLop oli siinäkin mielessä ihan varteen otettava vaihtoehto. Legoilla leikittiin tiistaina ja vähän eilen ja tänäänkin.

   Odotas, kun annat teidän pojille ensimmäiset tekniikkaleegot ja rakentavat niistä ensimmäisen kauhakuormaajansa... ;) Tai jotain...

   Poista
 3. Yritin viimeksi Toys'R'Usissa käydessämme myydä tyttärelle noita legoja kun itseni tekisi kamalasti mieli kokoamaan. Valitsi Tähkäpää-mekon ja äiti harmitti salaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Ei meilläkään neiti aina itse ole niin innokkaasti kaupassa valitsemassa Legoja, mutta kokoaa niitä kyllä innokkaasti, kunhan niitä on hankittu. Kivaa yhteistä aikaa lapsen kanssa :)

   Kyllä Tähkäpää-mekkokin oli varmasti ihan kiva valinta, josta syntyy vielä monta leikkiä :)

   Poista
 4. Tyttö saa olla onnellinen, että hänellä on noin ihana äiti joka ostaa kivoja yllätyksiä ja nättejä vaatteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Niin saisi, mutta aina ei mene nallekarkit tasan :D No, joskus tulee kyllä ostettua esim. Legoja ihan omia korvia säästääkseen. Sitä "mulla ei oo mitään tekemistä" -rääkymistä ja jatkuvaa hokemista ei kestä erkkikään :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...