lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sitä vaaleansinistä! (Ja alevinkki)

Onni on taas viimeaikoina potkinut iloisella tavalla arvonnoissa. Tässä muutama päivä sitten voitin Tyttötrion talon arvonnassa 20 e lahjakortin Eilen design valmiskauppaan. Eilen design myy muun muassa kauniita vaatteita, laukkuja ja pipoja. Idea tuotteiden takana on erityisen kiehtova. Jännittävää ajatella, että mekko tai kassi on ollut entisessä elämässään esimerkiksi verhot tai pöytäliina, joka on saanut hylätyksi tulonsa jälkeen uuden elämän kauniina hyötytarvikkeena Eilen designin takana olevissa taitavissa käsissä.
Äipän uusi kesäkassi. Näin joku aika sitten tyttötrion talon blogissa Hannan samantapaisen kassin ja ihastuin välittömästi.
Eilen design myy myös muiden valmistajien tuotteita. Tällä hetkellä valikoimista löytyy esimerkiksi PaaPii Designin, Aarrekid Collectionin, Småfolkin ja Molo Kidsin tuotteita. Molo Kidsit ovat valikoimissa enää vähän aikaa ja siksi ne ovatkin nyt hyvässä alessa. Jos Molon kevätuutuudet kiinnostavat, kannattaa käydä kurkkimassa Eilen designin facebook -sivulta vielä lisäalekoodi (voimassa vain viikonlopun), jos tarvetta on useammalle ihanuudelle.

Meille kotiutui kassin kera tytön uutta lemppariväriä Molon mallistosta. Vaaleansinistä ruskeasilmäiselle:
Tyttö lainasi kuvaan äipän kesäkassia. Viime kesäksi hankitut H&M kengät totesimme vielä tänäkin kesänä ylisuuriksi. Muut kengät kutistuva, nämä eivät? Molon mekko on ihastuttava. Tytön 110/116 kokoiset Molot ovat aika timmejä, joten otin mekosta koon 122/128, joka vaikuttaa hyvältä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei kiva juttu että sait itsellekkin jotain, nämä kassit on kyllä tosi ihania, minun kassi pääsee tänään käyttöön kun lähdemme 70.v. synttäreille. Arvasin että tilaat tuon mekon ja nyt vielä hyvässä alessa, mekko on niin kiva!

   Poista
  2. Tuo mekko oli ihan varma ostos -varsinkin, kun sattui vielä tulemaan Molo-alekin samaan syssyyn :D Mekko on tosi nätti ja kokovalinta osui nappiin.

   Kassi on aivan ihana, menee juhlavammassakin menossa ja myös kesäisenä kassina.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustakin! :) Ja nyt on sellainen tunne, että mekko-ostokset olisivat hetkeksi tässä :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...