sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät tuli, lumi suli

Vielä viikko sitten piha oli kauttaaltaan lumen peitossa ja neiti heitteli ihmisiä lumipalloilla. Tänään lunta ei enää ole jäljellä kuin kasoissa, joiden päällä vielä viikko sitten pystyi leikkimään vuorenvalloitusta.

Polkupyörää tyttö on kinunnut ulos jo pari viikkoa, mutta lupasimme pyöräilykauden alkavan vasta sitten, kun hiekoitussora on saatu siivottua pois piha-asfaltilta. Sora on kaahaavan neitosen pyörän alla nimittäin vähintään yhtä kaaduttava elementti kuin irtolumi jään päällä. Loppuviikosta piha olikin pesty ja pyöräilykausi korkattiin siis eilen. Voi sitä riemua! Yhtä aikaa pitäisi päästä pyöräilemään, keinumaan, liukumäkeen ja hiekkaleikkeihin. Ihanaa, että tulee taas kesä!
Neiti sai päälleen ulkoiluun Ticketin punaisen tähtitakin ja ne täällä blogissakin kuuluisuutta saanet tuunatut housut sekä Reiman kengät ja vk -rukkaset. Kevään ensimmäiset pörriäisetkin olemme jo bonganneet.
Tällä viikolla saapuivat vuotavien tilalle Reimalta uudet vk-rukkaset ja ne läpäisivät vesiämpäritestin 100%:sti.
Ihan oikea kevät tuli juuri sopivasti kruunaamaan meidän lomatunnelmia...

Ps.Pääsin Buzzaamaan Hälsans kök -tuotteita ja tänään teimme ensimmäisen aterian kyseisistä tuotteista. Aika mielenkiintoista! Itselleni kasvisruoka on tähän asti ollut yhtä kuin vihersalaatti. Viikolla tulossa kunnon raporttia meidän uudesta ruoka-aluevaltauksesta ja siitä, kuinka kasvisruoka uppoaa umpironkeliin tyttöön (ja myös erittäin valikoivaan isukkiin).

6 kommenttia:

 1. Joo, lumi hävisi kyllä nopeasti :) Minäkin olen päässyt ihmettelemään, että mitähän mun kukkapenkistä puskee - mielenkiintoista nähdä mitä niistä kasvaa :D

  Hyvät että uudet hanskat pelittää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se lumi lähti, kun vuorotellen satoi kaatamalla ja paistoi terän täydeltä :D Toivottavasti sun kukkapenkki on täynnä kukoistavia juttuja. Me täällä kans varmaan intoudutaan taas kuvaamaan luonnon ihmeitä, kunhan nyt ensin saadaan ne hiirenkorvat puihin :)

   Hanskat ovat nyt ihan priimatavaraa. Testattiin heti ensi töiksemme niiden toimivuus.

   Poista
 2. Mekin nautittiin tänään ihanasta auringonpaisteesta ulkona jopa 7 tunnin ajan! Grillikausikin tuli korkattua! Niin ihanaa lapsillekin, kun pihalla on taas paljon tekemistä, ja mikä parasta; siellä viihtyy taas itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta! Ja todellakin, ulkona oli ekan kerran noin puoleen vuoteen ihan kiva olla :D

   Poista
 3. Jee, huiput kevättouhut! Täällä on ollut hyvä loppukiri parin päivän aikana, vaikka vielä vähän lunta onkin. Meillä myös kaiveltiin tänään fillareita esille, ihanaa vauhdin huumaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tätä niin odotettu! :) Mä näköjään vihasin ja välttelin sitä loskakautta niin hyvin, että pihailuun tarkoitetuissa Crocsin loskareissani on edelleen laput kiinni. Onneksi piha kuivahti viikossa!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...