maanantai 25. maaliskuuta 2013

Reilut Keenit kesäksi

Tytöllä oli käytössä viime kesänä umpikärkiset sandaalit ja ne olivat aivan huiput potkupyöräilyssä ja muissa varpaat vaaraan saattavissa urheilulajeissa. Jokusia viikkoja sitten bongasin netistä Keen -merkkiset vaellussandaalit ja vielä, kun L-E omassa blogissaan haaveksi (ja kasvatti ne lopulta vielä kiinni blogilapsensa jalkoihin) samoista sandaaleista, päätin itsekin tilata Keenit tytölle. Voitin lisäksi fb:ssa 50 e lahjakortin Spartooseen, joten käytännössä Keenit eivät edes maksaneet mitään.

Hankaluudeksi osoittautui sandaalien koko. Keeneistä ei valmisteta ollenkaan kokoa 32, joka olisi ollut ilmeisesti tytön koko. Valitsin siis koon 33, joka on lestiltään tytölle vähän liian leveä. Varpaan ja sandaalin kärjen väliin jää kasvunvaraa noin sentti, mikä on mielestäni ihan ok. Sandaalikeleihinkin on matkaa kuitenkin vielä vähintään pari kuukautta. Tyttöä pieni väljyys ei ainakaan sovittaessa haitannut. Pakkohan tuon jalkaterän kasvunkin on jossain vaiheessa tasoittua, joten hyvällä tsäkällä nämä menevät vielä kesällä 2014?
Vähän on leveä lesti Keenissä tytön jalkaan. Koko 31 olisi ollut pituudeltaan 0.8 cm lyhyempi. Olisiko se koko ollut sopivampi vai jopa liian nafti pituudessa? Leveneekö lesti juuri kokojen siirtyessä 31:stä 33:meen?
Tilasin Spartoosta samalla kesäksi myös peruslenkkarit (Skechers), jotka osoittautuivat ihanan keveiksi. Lenkkarien valinnassa suositeltiin ottamaan kokoa pienempi koko, mitä tällähetkellä on käytössä ja valitsin koon 31. Lenkkari on lestiltään kapeampi ja sopi tytön jalkaan kuin valettu.
Tytön mielestä kesä saa tulla, kun kengätkin ovat jo (melkein) valmiina. KesäKeeneistä nyt puhumattakaan.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

11 kommenttia:

 1. Ihania kenkiä! Noissa (tai siis ainakin omissani) on aika hyvä se kiristyssysteemi että vaikka olisikin vähän leveä niin kiristettyä saa niin ettei hölsky :D.

  Ja vielähän se jalka ehtii vähän kasvaakin ennen kesää ja toki kun on tulossa lämmin kesä niin jalathan tietysti vähän turpoaa siitä kuumuudesta :D.

  Nätiltä ne ainakin täältä katsottuna näyttää ja nuo lenkkarit myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi reilut kuin epäreilut?

   Poista
  2. Todellakin! Nämä eivät ole yhtään epäreilut! :D

   Kiristettyä noita saa jonkun verran kyllä. Eiköhän ne saada jalkoihin jotenkin hirtettyä :D Ja hyvä pointti tuo jalkojen turpoaminen kesäkuumalla!

   Poista
 2. Kyllä nyt kesällä kelpaa käpsytellä noissa kengissä ja aurinkoinen hymykin on tullut takaisin. :)
  Ihanaa pääsiäis viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näissä kengissä ei asustanut mitään kiukkumonsteria :D Ja kiitos samoin, mukavaa pääsiäisviikkoa teillekin! :)

   Poista
 3. Pistää miettimään onko Pinkillä liian pieniä kenkiä :D

  Olisko vaan niin että neitillä on aika iso jalka ikäisekseen, ja ehkä sitten kapeampi kuin muilla (vanhemmilla) saman kokoisen jalan omaavilla? Varmastikin käytännössä ja juostessa sitten näkee, että haittaako se väljyys vaikö eikö :) Kivan näköisiä kyllä molemmat popot!


  Muuten onkin pitänyt kysyä, että mikä malli (nro) sulla oli se epilaattori - voisin antaa sulle kuorintapään testattavaksi jos se käy siihen sun koneeseen! Otin siis Buzzador dealsista uutuus-epilaattorin ja mulla on ylimääräisiä harjapäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tyttö valittaa heti, jos kenkä on vähänkin nahtinpuoleinen tai päättää. Itse olen kyllä samanlainen. Tuntuu, että tytön jalka on kasvanut ihan hirveää kyytiää pari viimeistä vuotta. Pakko sen on tasoittua, vaikka toki itsellänikin on pituisekseni suurehko jalka, eikä mieskään mokkasiineissa kulje :D Käytössähän sen näkee, miten Keenit pysyvät jalassa.

   Kuorintapää oliskin mielenkiintoinen tuttavuus! Mua vähän "harmitti", että voitin tuon vekottimen. Olisin ilman muuta muuten kans vastannut myöntävästi epilaattorikamppikseen. Tuo mun epi on Silk epil 7 (Legs & Body 7891 WD)

   Poista
  2. Harmi, ei se sitten käy, kun noi käy 79 alkuisiin Spa vekottimiin :( Pitäisi siitäkin sitä juttua rustata..

   Poista
  3. No harmi! Se siinä kampanjassa tarjolla ollut epilaattori onkin uusinta uutta ja hienon värinenkin. Perustuntuma varmaan kuitenkin saman tyyppinen? Rustaahan juttua! Tästä tulikin mieleen, että sääret kaipaa taas epilointia :D

   Poista
 4. Kimurantit nuo Keenien koot! Pitää laittaa korvan taakse vinkki kevyistä lenkkareista. Sellaiset on hankintalistalla isommille.
  L-E tartuttu minuunkin kauhean Keen-kuumeen, mutta se laantui järkeiltyäni, että molemmille isoille pojille on jo sandaalit ja esikoiselle löytyy jo kankaiset vansikin. Päätin hankkia pyöräilyä varten kekimmäiselle H&M tennarit ja esikoinen saa käyttää niitä Vansejaan. Lisäksi siistit lenkkarit ja noilla kolmilla kengillä isot pojat menis kesän. Kuopuksellekin on jo lenkkarit joten vielä tarttis kunnolliset sandaalit hänelle...
  Varmaan nuo Keenit on tytön jalkaan passelit kesällä! Ne kyllä vaikuttavat todella mukavilta kengiltä. Ehkä minäkin hankin sellaiset pojille -sitten kesäksi 2014...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut aiemmin tytöllä Vikingin lenkkarit ja nämä ovat ainakin selkeästi niitä kevyemmät. Pohja on vähän kuin kovaa vaahtomuovia eli ei kumia. Saa nähdä, miten kestävät. No, kevyet ovat ainakin.

   Nuo Keenit ovat kyllä hienoimmat sandaalit, mitä olla ja saattaa. Niiden materiaalikin joustaa jotenkin mukavasti eli saisivat olla melko naftitkin. Mitä sitä tosiaan monia sandaaleja hankkii kesäksi. Meillä on ainakin riittäneet yhdet kengät laatuaan.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...