keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Taas kesti lämmetä...

...mutta lämpesin kuitenkin. Muistan hämärästi, että keltainen olisi ollut lapsena jonkin aikaa lempi värini. Koskaan en kuitenkaan muista, että olisin keltaiseen pukeutunut. Hui kauhistus!

Keltainen on kuitenkin taas nostanut päätään ja itse asiassa tilasin tytölle jo Espritin viime syksyn alesta ohkaisen keltakuvioisen paidan, mutten oikein osannut hyödyntää sitä mitenkään. Niin ikään ostin Kuopuksesta Villervallan keltakuvioisen mekon, joka pääsi viime kesänä myös päälle asti, mutta sekin lienee sopivampi vasta tänä kesänä. Niin hulluksi en keltaisen suhteen vielä tullut, että olisin sentään Mini Rodinin keltaisesta Picosta lähtenyt taistelemaan. Toisaalta kyllä juuri keltaiset housut saivat ostolakkonikin keskeytymään nolosti viime viikonloppuna Name Itin myymälässä... Keltainen, niin raikas ja keväinen.

Paita Esprit, Housut Name It, huivi Joulupukki.
Name Itin Mixi leggingsit ovat tytön päällä vielä reilut, mutta toisaalta onhan kesäänkin vielä aikaa. Mielestäni viime kevään malliston vastaavat housut olivat kapeampaa mallia.
Tyttö ilmoitti jo joku aika sitten, että keltainen on yksi hänen lempiväreistään. Olin innoissani tästä uutisesta, sillä vielä vuosi sitten ei kelvannut mikään muu kuin pinkki. Keltsiövereitä ei kuitenkaan tarkoitus tehdä. Enää en lähde sille linjalle, että meillä suosittaisiin vain yhtä ja tiettyä väriä. Väriä pitää silti olla.

20 kommenttia:

 1. Ihana keltainen, sopii tytölle hienosti! Keltainen on mun lempiväri, ollut iät ja ajat. Silti sitä on maltillisesti poikien vaatteissa. Meille ei housuja tai ulkovaatteita siinä värissä tule, ehkä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkovaatteissa keltainen on varmaan aika herkkä likaantumaan. Talvivaatteissa pakkasella toimii kyllä varmasti. Eiköhän meilläkin nuo housut jää käytettäväksi kevään ja kesän kuivemmille keleille ja lähinnä kyläilyyn tai kauppareissuille. Paita on tosi ohut ja kesäinen.

   Poista
  2. Ai niin löytyyhän jemmasta se keltainen toppatakki esikoiselle ens talveksi. hups. ja oletettavasti sorrun jossain vaiheessa keltaisiin housuihinkin. on se ihana, ihana väri. Juu, tuo paita on kiva. löytyispä vastaavaa pojillekin kesäksi. joitain keltaisia teeppareita toki on jo.

   Poista
  3. No niin löytyykin... ja muutenkin aina vannomatta paras :D Tänä keväänä keltaista näkyy varmasti aiempaa enemmän joka puolella. Eiköhän pojillekin tule jotain kevyttä ja ilmavaa tipukuosissa ;)

   Poista
 2. Melkoinen kanarialintu siellä :D. Se noista kuvista tuli ekana mieleen. Pidän keltaisesta mutta en ehkä ihan yksikseen... Johonkin toiseen kirkkaasee väriin yhdistettynä kivempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla menee aina ihan överiks. Tykkään kyllä tuosta asusta noinkin, mutta varmasti tullaan käyttämään yläosaa ja alaosaa erikseen muihin väreihin yhdistettynäkin. Ja hei! Onhan huivi vihreä (lisää kanarialintumaisuutta) :D

   Poista
 3. Tarviikohan mun valottaa, mitä mieltä olen keltaisesta? :D Tosin meillä se on vaatteissa enimmäkseen Hra Keltaisen heiniä - meillä muilla ei ole kuin joitain harvoja, ja itehän en voi kasvojen lähelle laittaa ollenkaan, kun ilmestyy 20v lisää, silmäpussit ja suurinpiirtein akne jostain :O :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös ihan liian kalpea keltaiselle. Väri taitaa tosiaan lisätä sitä punakkuuttakin ja tuoda näppyjä esille. Meillä neiti on selkeästi astetta tummempi kuin minä ja vielä ei ole löytynyt väriä, joka ei sopisi.

   Poista
 4. Hetkinen - mitähän mä äsken kirjoitin??? Jos jäi sanomatta, niin asuhan on ihastuttavan pirteä ja aurinkoinen!! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin on, kunhan vain pääsee yli siitä, että kaiken pitää olla pinkkiä.

   Poista
 6. Ihanan pirtsakkaa! Ja rähmä mä tahdon Sirpalle nuo! Kävin Name Itissä viimeksi, kun kävin Willassa ja siellä oli vaan jotkut haaleat pinkit ja mintut pienille noita housuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti niitä tulee vielä kevättä kohden lisää. Kivat siistit housut!

   Poista
 7. Kyllä väriä pitää olla. Aikuisetkin saisi rohkaistua näiden värien suhteen. :) Itselleni ei keltainen sovi juurikin tuon Katinkin mainitseman vaaleanihon takia.
  Tyttölapsille on kyllä muutenkin laajempi tuo väri vaihtoehto skaala kuin pojille. Ei pojille voi oikein pinkkiä tai pastellivärejä pukea. Että on se vaan ihanaa kun on pieni tyttö jolle ostella kaikkia ihanuuksia. :)
  Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille muuten on nykyään kans paljon pastillisävyjä tarjolla -tai ainakin viime keväänä oli ja taisi pinkki ja vaaleanpunainenkin jossain kohtaa nousta pojilla trendiväriksi...

   Mun täytyy myöntää, että olen huono käyttämään värejä jo ihan senkin takia, että päähäni on iskostunut ajatus mustan hoikentavasta vaikutuksesta :D

   Poista
 8. IHANA "AURINKO" :) tosi pirtsakka!
  Meillä tytöt tykkää kaikesta värikkäästä, ja niitä aina etsitään kaapistakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäät vaatteet ovat kyllä lasten mieleen. Musta tuntuu, että tyttö on paremmalla tuulella ja hymyileväisempikin, kun päällä on jotain värikästä :)

   Poista
 9. Keltainen piristää :) ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin piristää! :) Kiitos samoin, hyvää ystävänpäivää myös teille! :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...