sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Järjettömän kirkas

Pysyn vielä hetken talvisissa aiheissa. Kevättä en ajattele ihan ostoslakon takiakaan ennen maaliskuuta (tuota pientä edellisen postauksen Name It -sortumista lukuunottamatta).

Tilasin tytölle Molon polariksen sävyssä Flamingo jo elokuussa ja silloin, kesän valossa se näytti lähinnä todella kirkkaalta pinkiltä. Nyt haalari on oikeasti kaivettu naftaliinista ja otettu käyttöön. Talven sinisävyisessä valossa sen sävy näyttää päätäsärkevän kirkkaalta ja todella voimakkaasti oranssiin taittavalta. Kuvaan oikeaa sävyä ei saa sitten millään, eikä varsinkaan sitä hohdetta, joka tämän haalarin ympärillä vasten lunta näkyy.
"Äiti, tää haalari ihan häikäisee!" Tyttö on niin oikeassa ja itseäni harmittaa lähinnä, että miksen tilannut kaveriksi mustia kintaita... ei sitä tarvisi flamingo ihan sormenpäitä myöten olla. (Kännykän kameralla räpsäisty kuva. Pahoittelut heikosta laadusta.)
En silti myönnä, ettenkö tykkäisi haalarista. Olen niitä äitejä, jotka haluavat, että lapsi näkyy liikenteessä. (Kuulumisen kanssahan meillä ei ole koskaan ollut minkään sortin ongelmia.) Tyttö ei ole tähän asti halunnut missään nimessään päälleen mitään tummaa tai synkkää ja olen sitä päätöstä ihan ilolla kunnioittanut. Tämä flamingohaalari tosin torpedoi vähintäänkin kaikki piiloleikkiyritelmät. Lapsi saa mennä kuinka ison lumikasan taakse tahansa ja haalari räiskii silti revontulia kinoksen ympärille.

11 kommenttia:

 1. Se on kyllä tosi yllättävä väri :D. Meillä on sen väriset rukkaset, tänä talvena vaan olivat vielä ihan liian isot. Nyt sitten mietin että minkähän kanssa ajattelin niitä ensi talvena käytettävän :D. Nooh, ehkä laitan ne lapselle käteen silloin kun hänen on tarkoitus näkyä eli suunnilleen aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Sävy on kyllä oikein yllätyksellinen ja kirkas.

   Poista
 2. Tämä tyttö näkyy kyllä kauas! <3 Se on vaan hyvä. Itsellä on taipumus saada migreeni melko herkästi ja sovitimme tätä viime syksynä. Totesin jo tuolloin, ettei pysty. Neljävuotiashan siihen tietysti rakastui... Vai oliko tämä Flamingo sittenkin se astetta iisimpi pinkki? En enää muista niitä värejä. Ihana tyttö silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flamingo taittaa ainakin ulkona tosi paljon oranssiin ja luulisin, että Panther taittaa ulkoiltassa lilaan. Kirkkaita molemmat. Tytöllä on bannerikuvassa haalari parin vuoden takaa ja sen sävy on todella hailukka näihin uusiin verrattuna. Täytyy sanoa kyllä, että tuo hailukka ehkä kuitenkin miellyttää omaakin silmääni enemmän :D

   Poista
 3. hihhih, lumikasan takaakin loistava neonhehku on aikas hauska juttu. :D Onpa pähee haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se! Pääasia kuitenkin, että lapsi tykkää :)

   Poista
 4. Meillä on pojalla tuo Molon haalari vihreänä (olikohan grasshopper..) niin kylläpä on mukava mennä hakemaan hänet päiväkodista :) nääs erottuu heti ensisilmäyksellä oma poikanen sieltä tummansinisten haalareiden paljoudesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Meillä tyttö menee tänään kyseinen haalari päällään tarhaan ekaa kertaa ja luulisin kans, ettei kauhean montaa samanväristä ja yhtä kirkasta lasta pihalla pyöri iltapäivällä.

   Poista
 5. Meillähän oli vierailulla se oranssi rocket, joka myöskin häikäisi :D No, sille kävi mutkut, ja olen tosi iloinen että keltainen tuli tilalle, kun se on ihan just meidän näköinen :)
  Mutta tuossa haalarissa ei kyllä hukkumaan pääse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että tämä alkaa olla viimeisiä kirkuvia ulkoiluvaatteita, mitä meillä tulleen näkemään, että nautitaan nyt vielä tästä. Tämä sopinee vielä ensi talvenakin, mutta saa nähdä kelpaako enää silloin.

   Se oranssi haalari on kans aika päällekäyvä. Keltainen on kyllä kans kirkas, mutta tosiaan ei loikkaa ihan niin silmille kuin pinkki tai oranssi. Keltainen on kyllä niin teidän väri!

   Poista
 6. Minusta nuo pinkit (flamingo ja panther) on aika upeita! Todellakin ainakin erottuu missä oma muksu viilettää. :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...