lauantai 16. helmikuuta 2013

Väriä kevääseen Silverjunglelta

Simppeliä ja värikästä, jota on helppo yhdistellä malliston mustan ja harmaan kanssa... Pahan pistivät taas ostoslakkolaiselle, sillä mallistoa tulee myyntiin Silverjunglen verkkokauppaan jo ensi viikolla.

Kuvat on kaapattu Silverjunglen fb sivulta.
Canvastakki pitsisomisteilla ja pinkki pitsibaskeri sekä huivi ovat ihastuttavia. Pitsibaskeria ja huivia tullaan saamaan myös mustana ja äiti-ihmisten koossa.
Ihanan vihreä neulospipo. Alla sama pipo keltaisena. Nam!
Keltainen neulehuppari. Hupparia näkyi Silverjunglen fb -kuvissa myös harmaana.
Pinkkiä raitaa ja tähteä. Ei voi kuin toimia!
Harmaa neulehuppari ja harmaa tähtipipo. Kevään tähtipipoissa ei ole tupsua.
Pystytkö sinä pitämään näppisi erossa? Neulehuppari voisi olla kiva kevään ja kesän viileisiin aamuihin, Pitsibaskeri ja huivi himottavat todella paljon... Ostoslakkoa on jäljellä vielä 302 tuntia. Aaaargh!

20 kommenttia:

 1. Ihana tuo keltainen neulehuppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Pipo ja sukatkin natsaavat täydellisesti.

   Poista
 2. Tuo huppari!!!! Ja muutenkin näyttää varsin mukavalle...

  VastaaPoista
 3. No mutta hei! Ostolakon tuntimäärä vielä vähenee! Maaliskuussakin noilla riittää vielä myytävää ja ehtivät rauhassa saada ne uutuudet kaikki myyntiin. Ei hätää!

  Oli taas ystävänpäivätarjousten vuoksi lähellä sortuminen täälläkin (tyhmät ostolakkolaisethan niitä kuitenkin lukee) mutta hah, en sortunut!!! Tulin ajatelleeksi että ne ei mitään pakkosaada-juttuja olleet ja maailmastahan ei vaatteet helmikuussa (tai sen jälkeenkään lopu). Niin ja miehen työkaverin tytöiltä tulee taas pieneksi jääneitä meille että ehkä katselen ensin mitä siellä on, josko sitten ei enää olis tarvekaan millekään (hah, ihan kun joo :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivätarjoukset pistivät itse kunkin koville. Onneksi olin sellaisessa työvuorossa torstaina, etten ehtinyt aamusta notkua koneella, enkä paljon illastakaan. Kaikki tarjoussähköpostit menivät melkein lukemattomina roskakoriin...

   Maaliskuullekin jää varmasti vatteita myyntiin... mutta jääkö oikeasti? :D

   Poista
 4. Pitsi baskeri pitää saada:) silverjunglen sukkahousuista ollaan tykättyja niitäkin pitää ostaa lisää, ihania juttuja tulossa vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kans koko talvi menty Silverjunglen sukkiksilla ja tykätty on. Perus sukat ovat myös suosituimmat ja laatu on vertaansa vailla. :)

   Poista
 5. Tän jälkeen voi vaan huokaista, että onneks meidän lapset on jo isompia, olisi tullut muuten hirveä himo :)

  VastaaPoista
 6. Pitsineuleet ei miellytä minua, mutta nuo muut kyllä! Alimnman ja toiseksi alimman kuvan vaatteet ihanimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan tämä ihan Silverjunglen monipuolisinkin mallisto? Tuntuu, että löytyy vähän jokaiselle jotain. Lisäksi on mahtavaa, että jotkut suosikkituotteet, kuten tähtisukkikset tekevät nyt paluun.

   Poista
 7. Keltaista, keltaista, keltaista... kumma tarve tällä äiti-ihmisellä keltaista tähän kevääseen;) Iskin silmäni heti keltaisiin tähtisukkiin! Pinkkikin tekee edelleen kauppansa täällä. Ja conssit jalkaan tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on ihan varmasti tämän tulevan kevään the väri. Meille tulee kans keltaisia sukkia ihan varmasti!

   Poista
 8. Keltanen on tosi kiva! Samoin toi koko viimenen asu :) Kävin itekkin aamusta ihailemassa näitä, mutta yritän olla ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä yritän olla kans ostamatta... ainakin helmikuun loppuun asti :D

   Poista
  2. Se on kyllä helpommin sanottu ku tehty. Keväthaalari on ainakin hankittava heti! Ihan sama onko vielä kevät vai ei :D Nehän voi loppua kesken..

   Poista
  3. Niinpä! Noin itsekin uskon. Nopeat, kun tuppaavat aina syömään hitaat :D

   Poista
 9. No siis keltaista :D Kyyyllähän nuo saattaisivat kelvata ;D Mutta eiei, normihinnalla en osta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sanot noin :D Ja tuo normihintakin vielä! Silverjunglella on ollut kyllä aika kohtuuhintaista. Luulen, että meille tulee jotain normihintaan ja jotain jää aleen. Kompromissi!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...