lauantai 5. tammikuuta 2013

Loppuviikko ollaan vaan ja chillaillaan (mm. Brumsin tunikassa)

Viikonloppuna hölläillään ja suunnitelmissa ei ole mitään muuta kuin kauppareissua ja kuusen purkamista ja sitä ainaista siivoamista...

Tyttö oli Joululoman jälkeiset kolme päivää varahoitopaikassa oman päiväkodin ollessa suljettu. Tyttö oli samassa päiväkodissa varahoidossa myös viime kesänä ja olen kyllä ollut varahoitoihin enemmän kuin tyytyväinen. Tytön varavaatteet, tossut ja unikaveri olivat perjantaina ennen ulkoilua jonkun hoitajan toimesta valmiiksi kerätty ja pakattu hoitoreppuun kotiinlähtöä nopeuttamaan ( vai halusivatko sitten vain päästä meistä nopeasti eroon, sitä en tiedä). Meillä ei tyttö jännitä varahoitoihin menemistä yhtään, eikä ole itsenikään tarvinnut jännittää päivien sujumista. Kaikki on sujunut jopa keskimääräistä paremmin kuin vakiohoitopaikassa. Loma-aikoina tosin ryhmäkoot ovat varmasti olleet pienempiä ja meidänkin neidin oikkuihin on ehkä ehditty paneutua normaalia enemmän.

Loppuviikosta tuli haettua taas myös alesta tilattua postin noutopisteesta. Postia tuli sekä Crocsilta, MiniQ:sta että Pikku Mineasta.
Meillä todellakin edistytään tässä pinkistä vieroittamisessa. Brumsin ihanan velourtunikan tilasin hyvällä alella Pikku Mineasta (jossa on siis mahtavat alet käynnissä). Tunikan koko on 116 cm ja se on juuri hyvä koko tälle n. 110 cm pitkälle neitokaiselle. Jalassaan tytöllä on Lindexin legginssit.
Perjantai-iltana katselimme koko perheen voimin Voice of Finlandin avausjaksoa. Tyttö vietti iltaa sohvalla uudessa Pikku Mineasta tilatussa Girandolan tähtipyjamassa. Girandola ei ole meitä varsinaisesti laadullaan vakuuttanut, mutta pyjama vaikutti ihanan pehmeältä ja hinta ei päätä huimannut. Neulesukat, joissa jarrukuvio pohjissa, ovat Lindexin alesta. Tyttö ihastui sukkiin ikihyviksi.
Mukavaa viikonloppua ja muistakaa osallistua Riiminka-arvontaan! Linkki arvontapostaukseen löytyy oikealta yläviistosta! Arvontaan voi osallistua vielä huomisen päivän ja alkuviikosta arvotaan. Nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa, arpoja olen kirjannut tähän mennessä reilut 60 kpl.

6 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja hyvä, että varapaikassa sujuu hyvin! Mä olen monilta kuullut ihan toisenlaista palautetta monesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tyttö on sen luontoinen, että tutustuu nopeasti toisiin lapsiin. Uskaltaa sanoa asiansa myös vieraammille hoitotädeille ja pälpättää muutenkin koko ajan. Ehkä se helpottaa sopeutumista ja asioiden sujumista. Me aina vitsaillaankin, että voisikohan varahoidossa käydä aina, kun sujuu niin hyvin :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! :) Mulla on tänään telkkari ja sohva (ja vähän tietokone) -päivä, pitää kattoo toi Voice of Finland myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kiva, kun tulee viikonloppuisin taas hyvin ohjelmia. Perjantaisin tuo Voice ja lauantaina Putous. Eipä sitä telkkaa tule oikein muuten nykyään enää katsottuakaan :D Hyvää telkkari ja sohva -päivää sulle!

   Poista
 3. Noi brumsin disney aiheiset jutut on justiin niin ihania <3 Olen salaa vähän haaveillut siitä paidasta, missä on tuhkimon hiiret. Pitäisköhän malttaa kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, se on ihana... ja näyttää olevan Pikku Mineassa puoleen hintaan nyt. :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...