perjantai 18. tammikuuta 2013

Kesäkuvahaaste

Nyt, kun digitaalinen ulkolämpömittari valittaa lukeman olevan liian matala näytettäväksi ja kännykän sääsovellus väittää ulkona olevan asteita -28, on hyvä muistella viime kesää edes kuvien muodossa.

Sain joku aika sitten Jotain tekemista -blogin Pialta haasteen, jossa on tarkoitus on valita näytettäväksi kuusi kuvaa viime kesältä. Kiitos Pia kivasta haasteesta! Osa valitsemistani kuvista on vilahtanut täällä blogissa jo viime kesän aikana, mutta ei kai se menoa haittaa.
Ahvena. Ei mikään järin suuri, mutta vihainen. Kalan nappaaminen virveliin saa kenet tahansa hyvälle tuulelle (paitsi, jos et uskalla irroittaa järvihirviötä itse koukusta ja päästää takaisin kasvamaan.)
Mansikkakakku tai -torttu tai ihan vaikka vain mansikka mansikkana kuuluu kesään. Nam!
Huvipuisto ja omien pelkojen kohtaaminen ovat ehdotonta kesäkuvakamaa. Kesällä on aina hyvä saada todisteet omasta nynnyydestä ja oman lapsen hurjapäisyydestä. Ajatuskin ensi kesästä hirvittää...
Kukkaketo ja siellä pörräävät pörriäiset. Voiko kuva tämän kesäisemmäksi mennä?
Eväsretket luonnonhelmaan ja kauniisiin rauhoittaviin maisemiin kuuluvat ehdottomasti kesään. Tuonne haluan ensi kesänäkin!
Loma, joutenolo, ulkoilu ilman toppahaalaristressiä. Ah! Tule pian taas kesä!
En varsinaisesti haasta ketään tähän kesähaasteeseen mukaan, mutta jos vähänkin tunnet, että kesän muistelu ja kesäkuvien penkominen koneelta voisi olla pakkaspäivän juttu sinullekin, niin ole hyvä ja nappaa haaste mukaasi! :)

Mukavaa pakkaspäivän jatkoa!

22 kommenttia:

  1. ihania kuvia..ainoa mitä en tajua on tuo kalojen takasin kasvamaan laittaminen. meillä kalat kasvatellaan "altaassa" lastentoimesta :D ei passaa niitä saaliita pois laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Olishan niiden kalojen "kasvamista" kiva katselle altaassakin, mutta onhan ne toisaalta kiva sitten onkia muutaman vuoden päästä uudelleen isoina ja mahtavina pannulla voissa tiristettäviksi... jos ei satu pelkäämään ruotoihin tukehtumista ;)

      Poista
  2. Ihana piristys nämä kuvat ja lupaus siitä että kyllä se kesä sieltä tulee aikanaan, ottaisin haasteen mielelläni vastaan:) mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos ja ota ihmeessä haaste mukaasi. Minäpä taidankin mennä tästä paistamaan porkkanaohukaisia :)

      Poista
    2. Kiitos tuliko hyviä ja maistuiko pikku neidille??

      Poista
    3. Tuli tosi hyviä! Tyttökin söi ja tykkäsi (pyysi kyllä mansikkahilloa päälle ja annoin vähän lautasenreunaan, että sai dippailla. Itselleni otin puolukkahilloa). Ihan mahtavaa! Kiitos hyvästä ja helposta reseptistä. Sain luvan tehdä niitä toistekin :)

      Poista
    4. Kiva kuulla:) eihän se mitään hillo kuin hillo:) Meillä Heinille ei kelpaa kuin kaupan puolukkahillo,mä taas itse tykkää enemmän itsetehdystä puolukkasurvoksesta mitä meillä löytyy pakkasesta,eli meilläkin on aina kaksi eri hillo purkkia pöydässä, kai siinä kaupan hillosta on paljon enemmän sokeria niin maistuu siksi lapsen makuun paremmin. Laitoinkin pari linkkiä pinaattilettuihin ja voin tehdä niistä vielä uudenkin postauksen joku päivä:)

      Poista
    5. Meillä tyttö söi yhdessä vaiheessa kaupan puolukkahilloa pinaattilättyjen kanssa, mutta enää ei puolukkainen kelpaa. Mummo teki oikein sokerista puolukkahilloa itse, mutta ei kelvannut sekään. Pitikin tulla kärkkymään, että miten teet pinaattilätyt :)

      Poista
  3. Voi ihania kesäkuvia! Pitäisköhän munkin katsoa löytyiskö ihanan aurinkoisia kuvia tähän kaamoksen keskelle! Tosin nytkin kyllä aurinko paistaa, mutta sen verran on kirpakat oltavat pihalla, että jopa mekin skipattiin aamupäivä-ulkoilut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä piristi selailla kesäisiä kuvia eli suosittelen lämpimästi haasteen nappaamista mukaan ;) Aurinko kyllä paistoi tänään upeasti, mutta me päätettiin nyt sitten kuitenkin sisäillä vielä tämä päivä. Alunperin oli kyllä suunnitelmissa jo tänään tehdä vähän pulkkalenkkiä tms. Huomenna sitten!

      Poista
  4. Mansikoita nam! :) Nyt niitä kaipaa, vaikka kesällä tuli yliannostus.

    Jos kivoja kuvia kesältä löytyy, niin tän voisi myöhemmin blogissa toteuttaa. :)

    Pirteää pakkas perjantain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mansikat on namia. Mä en viime kesänä pakastanut mansikoita ollenkaan, mutta mustikoita löytyy senkin edestä. Nappaa ihmeessä haaste mukaan! Lämmittää kummasti näin pakkaspäivänä lämpimiä kesäpäiviä selata -vaikkakin ihan kuvista vain :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia! :)
    Mä olen viime kesän mansikoita kuluttanut pakastimesta ihan urakalla pari viimistä viikkoa. Eipä ne ihan samalta maistu kuin tuoreena, mutta hyviä silti! :)
    Aivan ihana tuo toiseksi viimeinen kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuvista tuli tosi hyvä ja jotenkin pirteä fiilis. :)

      Poista
  6. Ihania kesämuistoja ja kauniita kuvia, taidanpa napata haasteen mukaani ja kaivella viikonloppuna kesäkuvia kovalevyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että innostuit sinäkin! Kesäkuvat ovat ihanan valoisia, kun vertaa näihin talvella räpsittyihin.

      Poista
  7. Hei kerro nyt MISSÄ tuo ihana minisaari siltoineen on? minäkin haluaisin sinne retkelle!

    VastaaPoista
  8. Mieletön piristys pakkaspäivään, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tällainen haaste voisi olla kestona jaossa aina, kun jäätävät kelit, loskat tai muut alkavat ottaa kupoliin ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...