torstai 6. joulukuuta 2012

Lindex FIX -toppahousut -käyttökokemuksia

Postasin Lokakuun lopulla suht edullisista Lindexin FIX -toppahousuista, jotka hankin -20% alella alkutalven lumettomaan rymyämiseen. Kantti ei kestänyt ostaa kalliita ja nyt vähän näyttää siltä, että joskus myös edullinen voi olla toimiva ja hyvä.

Housut ovat olleet todella kovassa, jokapäiväisessä rymykäytössä reilun kuukauden ajan. Nyt lumen ja kovien pakkasten iskettyä tyttö hyppäsi Molon Polarikseen. Lindexin FIX -toppahousuista ei siis ole kovien pakkasten kokemuksia, mutta märissä ja kuraisissa olosuhteissa niitä on nyt hierretty ihan kunnolla. Olen myös pessyt housuja koneessa ihan surutta (nurin käännettynä), sillä huomasin, että ne myös kuivuvat nopeasti ja ovat illan pesukonepyörityksen ja yön yli oskarin oksassa roikuttuaan taas valmiit seuraaviin rymyleikkeihin.

Housut ovat kuvassa vähän kuraiset. Jalkalenksut eivät ole lähteneet irti niin kuin monista muista meillä olleista edullisimmasta ulkoiluvaatteista. Fleece ei ole nyppääntynyt ja käytön jälkiä näkyy vain polvissa, jotka ovat siis hiertyneet leikeissä kuraisessa hiekassa ja asfaltilla.
Yllättävintä on ollut, ettei housujen takamuksessa oleva Fleecevuori ole nyppääntynyt ahkerasta käytöstä ja pesuista huolimatta. Polvien kohdalle tullutta pientä kulumaa lukuunottamatta housut ovat edelleen ihan priimakunnossa ja tyttö on ollut aina kuiva kuraisista housuista kuoriuduttuaan. Positiivisina ominaisuuksina pitää myös mainita tarpeeksi venyvät lumilukot ja jalkalenksut, jotka lapsen itsensäkin on helppo laittaa paikoilleen oikein. Henkseliosan saa helposti irrotettua esim. pesujen ajaksi (itse olen pessyt niine hyvineen). Vyötärön saa säädettyä, mutta olen pitänyt sen tytölle suht löysänä, että tarvittaessa alle mahtuu vaatetta enemmänkin.

Ainoastaan polvien kohdassa näkyy pientä kulumaa. Kangas on muutenkin polvien ja takamuksen kohdalla paksumpaa  kuin muualla.

13 kommenttia:

 1. Mä olen kans tykänny kovasti noista fixin toppiksista. Ostin viime vuonna meidän keskimmäiselle pojalle alesta tuollaiset kirkkaanpunaiset ja ne oli lopputalven kovalla käytöllä ja nyt alkutalven eikä ne ole menny juur miksikään. Ostan kans kyllä toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. En nimittäin enää pähkäile näin pitkään ostopäätöksen kanssa. Uskalla kyllä ostaa myös Lindexin Fixiä jatkossakin.

   Poista
 2. Kiitos tästä - laitan korvan taakse, kun noita toppahousuja aina kuitenkin tarvii varsinkin isommille muutamat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Näillä rymyämisestä ei tule äidillekään päänsärkyä :D

   Poista
 3. Oo, pitäisiköhän metsästää joulunjälkeisaleista. :P

  VastaaPoista
 4. Meillä on samat pöksyt 6v. pojalla ja ovat olleet superhyvät. Ostan ehdottomasti jatkossakin näitä.

  VastaaPoista
 5. Meidän lindexissä kaikki hälytetään keskeltä vaatetta (saumasta ei kuuleman saa ohjeiden mukaan hälyttää) ja varsinkin vedepitävät kärsii siitä hälyttimen reijästä. Nykyisin juurikin tosta syystä en osta lindexiltä mitään tai jos ostan tilaan nettikaupasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole muuten tullut ajatelleeksi koko hälytyin asiaa. Näissä housuissa taisi hälytin olla kiinni tuolla jossain yläosassa, joten reikä ei häirinnyt. Hyvä pointti kuitenkin!

   Poista
 6. HYVÄ POSTAUS, näitä voisi siis harkita! :)

  VastaaPoista
 7. meillä otettiin vastaavat vkhousut käyttöön keväällä. nyt viimeisellä käyttöviikolla, marraskuussa! tuli pieni tulitikun pään kokoinen reikä toiseen polveen.
  ja käyttäjän oli eskarilainen joka pkn piha on asfalttia lähinnä.
  todellakin hintansa väärttejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olivat kyllä vk ja toppiksetkin kovilla pitkään, kun lunta saatiin kunnolla vasta nyt. Kyllä meilläkin nyt FIX-laatuun luotetaan.

   Poista
 8. meillä otettiin vastaavat vkhousut käyttöön keväällä. nyt viimeisellä käyttöviikolla, marraskuussa! tuli pieni tulitikun pään kokoinen reikä toiseen polveen.
  ja käyttäjän oli eskarilainen joka pkn piha on asfalttia lähinnä.
  todellakin hintansa väärttejä :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...