tiistai 25. joulukuuta 2012

Jos sul lysti on niin... halaa karttapalloa.

Joskus sitä vain tuntee itsensä niin onnelliseksi, että voisi halata vaikka koko maapalloa. Paremman puutteessa riittänee ilon jakamiseen se, että halaa karttapalloa syvällä perushalilla. Ei sitä pieni ihminen voi koko maailmaa pelastaa, mutta positiivinen ote ennen kaikkea!
Tyttö vietti joulupäivää muun muassa halailemalla karttapalloa. Päällä oli Phister & Philinaa. Flunssassaan palelevainen neitonen ei suostunut luopumaan koko päivänä villahousuistaan...
Varsinaista joululahjapostausta ei ole luvassa, mutta tyttöhän sai joululahjaksi (muun muassa) vastaavanlaisen Maileg hiiripariskunnan sikarilaatikoineen, joka on tällä hetkellä menossa olevassa arvonnassakin palkintona. Hiiret olivat tytölle todella mieluisat. Viime yönä hiiret hylkäsivätkin sikarilaatikon ja pääsivät tytön viereen nukkumaan. Päivällä tyttö kulki hiirten kanssa, minne menikin. Iltapäivällä tyttö ilmoitti, että tykkää hiiristä ihan hirveästi, mutta ei pidä yhtää hiirten omasta laatikosta, jossa on kannessa ruma kuva. Selitin tytölle, ettei sikarilaatikosta tarvitsekaan tykätä. Hiiret eivät vain olleet löytäneet sen parempaakaan nukkumapaikkaa ennen meille muuttamistaan.
"Nää hiiret on tosi ihanat, mutta siitä niitten laatikon kuvasta en tykkää yhtään."

2 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista pikkuiselle! Kurjaa että juuri jouluna piti olla kipeänä mutta ainakin on puuhaa kun on leikkinyt uusilla leluilla (oletan että pukki toi muutakin kuin hiiriä :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumetta ei onneksi ole, vaikka tukkoinen ja yskäinen onkin eli eiköhän se tuosta piakkoin helpota :)

   Meillä kävi muuten vain tontut tuomassa lahjat sillä aikaa, kun olimme mummolassa ja kyllä ne (me) tontut selät vääränä lahjoja kantoivat, että tuli tytöllekin muutama muukin paketti hiirien lisäksi :D Tuo karttapallo on mun vanha, mutta ihan kunnossa vielä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...