lauantai 29. joulukuuta 2012

Jee, sukset!

Tonttu toi tytölle lahjaksi lahjakortin, jolla tämä saisi valita mieleisensä sukset, monot ja sauvat. Täytyy kyllä myöntää, että äidinkin mieltymykset ja mielikuvat vaikuttivat lopulta ihan vähän valintaan. Meidän perheen urheiluinnostuksella tytölle olisi toki riittäneet kaikista edullisimmatkin vermeet, mutta mistä sitä tietää, minkälainen hiihtäjälupaus meiltä on ponnistamassa. Kuvista päätellen ainakin melkoinen...
Talven ensimmäiset (kaatumis)harjoitukset suoritettu.
Tämän talven ensimmäiset (niin, ne vanhat remmisukset eivät enää käy koon 31 kenkään, valitettavasti...) hiihtoharjoitukset pidettiin ihan kotipihassa. Onhan sitä kaatumista ja ylös nousemista harjoiteltava ennen laduille lähtemistä. Valitsimme harjoittelulle eilen iltapäivällä hyvän hetken. Harjoitusten päätyttyä, juuri kotiin päästyämme ja monoja tytön jaloista kiskoessamme kuulimme, miten pihaan ajoi traktori ja hiekoitti koko harjoittelualustan. Tänään ei sitten vissiin enää treenata ainakaan kotipihassa.

Eipä tätä valmentajaa hirveästi harmita, vaikkei tänään treenattaisikaan. Eiliset tunnin treenitkin tämä valmentaja veti Buranan voimalla. Se meinaa flunssa kaataa tämänkin tsempparin ihan kokonaan. Ja kertokaa, miten varpaat voivat palella Emuissa, vaikka pakkasta on vain 2 astetta?

ps. Odotan yhä Mandariinin yhteydenottoa Maileg hiiriarvonnan palkintoon liittyen!
pps. Muistakaahan käydä osallistumassa myös Riiminka-arvontaan!

2 kommenttia:

  1. Selvästikin hiihtäjälupaus teillä siellä :). Kivoja kuvia! Pikaista paranemista tsempparille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ja kiitos. Tänään on taas näyttänyt siltä, että koko perhe niiskuttaa enemmän tai vähemmän. Mielummin kuitenkin niiskutus kuin laatotus ;)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...