torstai 27. joulukuuta 2012

Alealeale!!!

Niin se kauan ja hartaasti odotettu alekausi taas pyörähti käyntiin!

MiniQ:sta viestitettiin, että heilläkin on alkanut ale ja erityisesti toppaa on vielä kivasti tarjolla -toki ihan mukavilla aleproseteilla varustettuna. Koot kuitenkin hupenevat, joten loputtomiin ei kannata varmastikaan odotella, jos jotain tiettyä merkkiä tai väriä hyvällä alella kyttäilee. MiniQ:n alekorista tarttui tämänkin äiti-ihmisen ostoskoriin (ja ihan kassallekin asti) taas pari vaatekappaletta, joten kannattaa käydä kurkkimassa ja tekemässä hyviä löytöjä!


Huomasin muuten, että MiniQ:ssa on tarjolla myös pari uutta ja paljon blogistaniassakin postitiivista kohinaa aiheuttanutta vaatemerkkiä; nimittäin Blaa! ja Papu (eivät vielä alessa kuitenkaan).

Ps. Postaus sisältää mainoslinkin, joka johdattaa suoraan MiniQ:n alekoriin!

2 kommenttia:

  1. Apua, ei saa postailla tällaisia. Koska tottakai oli pakko klikata! Himoitsen tuota Ticketin tähtihaalaria! Eevin kerhokaverilla on nyt sellainen ja joka kerta katson, että onpas nätti. Olisihan mulla kaksi likkaa sitä pitämään... Ja tuollaisen heppamekon voisin ottaa kans. Toivottavasti koot loppuu, ennen kuin ehdin tekemään päätöksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Tällaiset alet on ihanan hirveitä :D Mä en pysty vastustamaan.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...