maanantai 26. marraskuuta 2012

Taskulamppuseikkailu

Iltapäivän hämärtyessä, töistä kotiutuessani, ihailin taivaalla möllöttävää kuuta. Sama kaunis ja möllöttävä kuu tekee aika ajoin öistäni todella levottomia. Illansuussa tarkoitukseni olikin lähteä ottamaan kuvia ihanasta kamalasta möllöttelijästä, mutta yritykseksi jäi. Paksu pilviverho olikin saapunut illan hämärtyessä suunnitelmieni tielle.

Tyttö lähti taskulamppuineen mukaan pikaulkoilemaan ja saimmekin reilussa varttitunnissa pihapiirin kaikki kolkat tutkittua taskulampun valossa ja kamerani salaman välkkeessä. Tyttö oli taskulamppuseikkailusta kovinkin innoissaan. Jos kokeilette tätä seikkailuvinkkiä kotioloissa, suosittelen ottamaan taskulampun mukaan myös itselle. Edellä viilettävän lapsosen perässä on äärimmäisen vaikea pysyä risujen ja oksien asetellessa pilkkopimeässä ansojaan äiti-ihmisen päänmenoksi...
Tyttö säntäili pihalla taskulamppunsa kanssa kuin mikäkin etsijäsankaritar.
Ps. Arpaliput ovat jo valmiina leikeltyinä pipossa... Tänään illemmalla tai viimeistään huomenna arvotaan! (Riippuen siitä, miten tyttö jaksaa toimia onnettarena ja isukki virallisena valvojana)

5 kommenttia:

 1. Taskulamppuleikit on pop! Me on käyty monena iltana tuos leikipuistossa leikkimäs pimeäpiilosta. Äiti ja iskä tosin vähän huijaa ja Aamulla on heijastinliivi yllä :D Suosittelen koittamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kuulostaa kivalta :D Meidän taskulamppuseikkailu tuli niin ex tempore, ettei ehditty piiloleikkiä hoksata ollenkaan. Tosin mä olisin varmaan tosiaan tarvinnut sen taskulampun myös :D

   Poista
 2. Hauskaa! Meillä on otsalamput. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin onkin! :D Hihi! Me ei olla vielä ihan niin hurahdettu tähän :D Tosin tässä meidän kaupunginosassa säästetään sähköä ja osa katuvaloista pidetään sammuneina, joten ehkä pitää harkita sitä otsalamppua ihan käytännön syistäkin.

   Poista
 3. Me on kans leikitty tuikkusta näillä keleillä pari kertaa kun ei muutakaan oikein pimeässä keksi ;) Ja illat on pitkiä, jos aina ollaan vain sisällä... Puistoissakin on harmittavan huonot valaistukset, hirvittää ainakin tyttöjen kiipeilyt kun ei kunnolla näe!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...