torstai 18. lokakuuta 2012

Talvi tulee, oletko valmis? (sisältää alevinkin)

Tyttö oli huomannut tiistaisella Funpark -reissulla, että Ideaparkin keskusaukiolla on jää, jonne kaikki alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita luistelemaan. Keskusaukio on jäässä näissä merkeissä ilmeisesti vain sunnuntaihin saakka.

Tyttö kinusi koko eilisen, että pääsisikö hän luistelemaan Ideaparkiin. Lupasin kaivaa tytön viime talviset luistimet esiin (mahtuivat vielä, huh!), jos isukki lupaisi tänään päivällä lähteä viemään tyttöä Ideaparkiin. Voi sitä riemua, kun isukki suostui! Itse jouduin valitettavasti lähtemään tänään samalla oven avauksella iltavuoroon töihin. Työ haittaa aina kaikkea kivaa harrastustoimintaa.

Tyttö on ollut aiemmin arka luistimilla ja viime talvena luistelu jäi lähinnä pariin kokeiluun. Tänä talvena tytöllä on taidoissa kiinniotettavaa ikätovereihin verrattuna.
Pienet muksahtelut eivät haittaa... enää!
Ideaparkissa kelpasi luistella pörrötakissa ja fleecehousuissa. Hiki tuli kuulemma niissäkin. Talvella tarvitaankin sitten ulkoluisteluun päälle kunnon varustusta...

Olemme aloitelleet MiniQ:n kanssa joku aika sitten blogiyhteistyötä. Halusinkin muistuttaa, että MiniQ:ssa on vielä sunnuntaihin asti tarjolla Ticketin ulkoilua -20% alennuksella (topat, hanskat ja lämpöpussit). Alennuksen saa koodilla ticket. Ticketin talviulkoilu on aivan mahtavaa liikkuvaiselle lapselle. Topat ovat ohuita ja notkeita, mutta todella lämpimiä. Lisäksi vaatteet on helppo pitää puhtaana ja tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

http://www.miniq.fi/

4 kommenttia:

 1. Hauska tuollainen jäärata ostoskeskuksessa :D Me saadaan odotella ihan tovi noita ulkojäitä... tosin ei meillä mitään innokkaita luistelijoita olekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihan kiva, että jää oli näin syyslomaviikolla suunnattu juuri lapsille.

   Meillä tyttö on aiemmin ollut niin lyhytjänteinen harjoittelija, että hankittiin ensimmäiset luistimetkin ihan tarkoituksella vasta viime talveksi. Silloinkin tyttö ensimmäisen kerran jälkeen hermostui ja sanoi, ettei luistele koskaan. Pitäisi aina heti sujua tai menee hermo. Nykyään kyllä jaksaa jo sinnikkäästi yrittää, onneksi! Päiväkodista käyvät aika ahkerasti talven tullen lähikentällä luistelemassa, joten pakko vähän harjoitella omissakin oloissa tätä lajia :D

   Poista
 2. Suloinen luistelija! Meidän melkein 2-vuotiastakin tuolla odottaa miehen työkaverin tytön vanhat luistimet että kaipa tuo (miehen mielestä ainakin) pääsee talvella niitä vähän kokeilemaan jahka ulkojää tuohon viereen tulee :D. Tuskin tuon ikäinen vielä jaksaa ollenkaan luistella (luulen minä ja olen erehtynyt tytön suhteen ennenkin :D). Ajattelin että josko ei vielä olis tarvetta hankkia luistelukypärääkään tänä talvena (vaikka teillä onkin tuollainen hieno!) vaan pyöräilykypätä ajaisi saman asian niillä kokeilukerroilla. Sitten tietysti jos innostuu ja jäällä ollaankin jatkuvasti niin pitänee harkita uudestaan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla kentillä näkee tosi pieniäkin luistelijoita ja jos lapsen luonne vain on sinnikäs niin mikäs siinä on kehittyessä. Toki jalat väsyy luistimissa pienillä varmasti helpommin. Nyt sitten pitäisi vain saada sitä lunta ja pakkasta, että päästään harjoittelemaan :D

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...