maanantai 8. lokakuuta 2012

Pari kotiutunutta Silverjungle -uutuutta

Tein tilausta Silverjunglelle heti, kun syksyn mallisto tuli myyntiin. Osa vaatteista on edelleen jälkitoimituksessa, mutta hiljaa hyvä tulee! Harmaa tuubihuivi kotiutui jo joku aika sitten ja tänään postiluukusta kolahti sitten pinkki tähtipipo tupsulla. Nam!

Tuubihuivin kanssa tarkenee hienostella kylmilläkin ilmoilla. Tämä äiti-ihminen aikoo kyllä lainata huivia välillä itselleenkin. Pipo menee vielä pikku pakkasilla ja alle voi lisätä vaikka kypärämyssyn tarvittaessa. Meidän 5-vuotiaalle valitsin pipon koossa 51/53 ja oikein sopivalta vaikuttaa.

Tähdet ovat vallanneet vaatekaapin...
Mukavaa alkanutta viikkoa!

10 kommenttia:

  1. Tosi kaunis huivi :) Oliskohan jotain muuta väriä, tuo olisi kiva itsellekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota tuubihuivia on saatavana myös beigenä ;) Siellä on aikuisille(kin) lisäksi huiveihin sopivia pipoja. Ihan kuin vähän tekisi mieli itsellekin :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin ovat! Pipoja kyllä on paljon jo ennestäänkin, mutta tyttö alkoi kärttää tupsupipoa, koska "kaikilla muillakin on".

      Poista
  3. IHANAT!!!! Tuon huivin varmaan varastat täysin omaan käyttöön! No et sä nyt sitte tilannu niitä neuleyoga-housuja kokeiluun?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! Ajattelin jättää neuleyogahousujen testaamisen teille :D Huivi voi kyllä löytyä useammin mun kuin tytön kaulasta :D

      Poista
  4. Onpa tosiaan hauskan näköinen huivi! Voisin tilata itselleni. Sehän olisi vain reilua, kun muksuille lähti kauhean hintainen tilaus Pomp de luxiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oiii, pompit on ihania. Meille vain ei syksy/talvimallistosta nyt ainakaan vielä mitään ole tulossa.

      Poista
  5. Tuo huivi sykähsytti tääläkin. Jonkinlainen tuubihuivi pitäisi muuten hankkia. Tai hankkia kerä villalankaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuubihuivi on kyllä aika kätevä. Itse olen huivien suurkuluttaja, kun kurkku kipeytyy niin helposti... Osaisinpa itsekin kutoa, vaan enpä saa aikaiseksi kuin solmuja :D

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...