tiistai 16. lokakuuta 2012

Pahvipää äiti ja synttäreille P&P mekossa lähdössä oleva tyttö

Kaivoin tytön vaatekaappia sunnuntaina. Tyttö oli lähdössä isukin kanssa 12-vuotis synttäreille (itse jäin lepäämään kurkkukipuisena ja lämpöilevänä). Olin ihan varma siitä, että Phister ja Philina farkkumekon kanssa samassa tilauksessa olisi aiemmin syksyllä tullut myös  saman merkkinen raitapaita. Valmiiksi pureskeltu asukokonaisuus oli siis suunnitelmissa, mutta paitaa ei löytynyt sitten mistään pinosta. Lopulta raitapaidan korvikkeeksi sai kelvata violetti H&M perustrikoopaita. Menettelihän sekin, muttei ollut yhtä hauska kuin raitapaita.

Sovituskuvat otettiin tällä kertaa sängyllä eli pomppimiseksi meni...

P&P sukkikset ja farkkumekko. Äiti-ihmistä harmitti suunnattomasti raitapaidan mystinen katoaminen. Tyttöä ei haitannut, vaikka helmet kietoutuivat kaulaan ja molemmille puolille välttämättä halutut pinnit menivät vinksin vonksin...
Tänään tiistaina lopulta löysin P&P raitapaidan "parempien ja säästeltävien" paitojen pinosta, josta sitä kyllä etsin jo sunnuntainakin. Sunnuntaina olo oli kyllä sellainen, etten yhtään ihmettele, vaikken oikeaa paitaa kaapista löytänytkään. Ennen uutta ja tarkempaa vaatekaapin mylläystä oli kyllä ihan pakko käydä tarkistamassa Lillisin tilaustiedoistani, että olinko kyseistä paitaa ikinä edes tilannut. Olinhan minä ja vielä ihan kivalla alella!


5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen on tuokin asukokonaisuus! Meillä poikien serkun ristiäiset lähestyy ja heräsin juuri siihen että pojilla ei ole sopivaa juhlavaatetta. Ja mahtaako äidilläkään olla. Kai se on ostoksilla käytävä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo paita natsasi hyvin mekon yksityiskohtiin ja seuraavalla käyttökerralla näyttää sitten taas ihan erilaiselta sen raitapaidan kanssa :)

   Oi, oi! Ristiäiset :) Itse juhlakalua ei kyllä varmaan haittaa, vaikkei vierailla olisikaan ihan uusinta uutta juhlavaatetta päällä... mutta saatpa hyvän syyn shoppailla kaikkea ihanaa!

   Poista
 2. Sentäs löytyi paita! Toivottavasti olokin on jo parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No löytyi, kun tarpeeksi monta kertaa kaivoi ja penkoi :D Pienen hetken jopa tuntui siltä, että HEI eiköhän tämä vaatemäärä nyt ala riittää, kun täältä enää mitään edes löydä! Onneksi se tunne meni äkkiä ohi :D

   Olo on kyllä parempi ja mitään räkäflunssaa tästä ei ainakaan vielä ole kehkeytynyt. Vitamiinikuuri on päällä, kurkku on varsinkin öisin kipeä, mutta muuten jaksaa.

   Poista
 3. Hyvä kombo oli noinkin, tuo mekko on niin kivan mallinen! Pikaista paranemista sulle!!!!!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...