maanantai 1. lokakuuta 2012

Alekorilöytö syysulkoiluun

Tytöllä on ollut ns. kakkosasuna ulkoilussa Ticketin mustat housut ja anorakkimallinen takki, jossa vetoketju on alas asti, mutta sijaitsee takin sivulla. Parikin eri hoitajaa ovat kuitenkin antaneet päiväkodissa palautetta, etteivät osaa auttaa tyttöä "kummallisen takin" pukemisessa ja vetoketjun kanssa ilman moneen kertaan kääntämistä ja vääntämistä. Tyttö on itse vielä vähän malttamaton vetoketjujen kanssa, vaikka on tyttö kyllä joskus Hoplopiin lähtiessä yllättäen (vahingossa) osannut ihan itse takin pukea alusta loppuun saakka.

Olenkin siis hyvästä syystä seuraillut sivusilmällä nettikauppojen alekoreja, josko niistä löytyisi joku kiva ja normaali takki kohtuuhintaan. MiniQ:n ulkovaatealesta sitten iskikin silmään Ticketin punainen Janne Formula star -takki -40% alennuksella. Punnitsin kauan, valitsenko tytölle koon 110 cm vai 116 cm. Ticket on mitoitukseltaan reilua, mutta tuon kyseisen takin malli ei olekaan niin reilu kuin kuvittelin. Onneksi valitsin siis isomman koon ja tyttö mahtuu takkiin vielä ensi keväänäkin.

Kävimme hämärtyvässä ja tihkusateisessa alkuillassa testaamassa uutta takkia ulkona ja poikkesimme samalla hoitamassa papan tietokoneongelman pois päiväjärjestyksestä.

Lits läts lätäkköön mars!Ticketin Janne Formula Star -takki löytyi MiniQ:n ulkovaatealesta -40% alennuksella.
Takki on sopivan reilu ja alle mahtuu mukavasti välikerroksia.
Tihkusateen pisarat näyttivät kameran linssissä lumihiutaleilta... Ticketin takissakin on heijastimet, mutta Molon housut ne vasta loistavatkin hämärässä illassa.
Ilta alkoi hämärtää, vaikka kello oli hädin tuskin seitsemän. Äkkiä sisälle puuronkeittotouhuihin!
Ps. MiniQ:n ulkovaateale on voimassa enää joitakin hetkiä ja koot ovat huvenneet varsinkin takeista hyvää vauhtia. Esim. Ticketin välikausihousuja löytyy alesta vielä useammassakin koossa ja värissä.

8 kommenttia:

 1. Tosi raikas ja kiva setti syksyyn (käytännöllisyydestä viis;)) Ihanat noi tähtiheijastimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä punaisessa takissahan vetoketju siis sijaitsee nyt sitten keskellä. Molon tähtiheijastihousut sopivat mielestäni kivasti tähän Ticketin tähtitakkiin.

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen takki ja heijastimet on näillä ilmoilla plussaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt taas alkaa heijastimia tarvita ihan oikeasti. Täytyy kaivaa omatkin heijastimet taas esille. Lasten vaatteissa onneksi on nykyään aivan loistavat (kirjaimellisesti) heijastimet itsessään.

   Tykästyin tuohon takkiin kyllä toden teolla. Vielä kivempi livenä kuin kuvissa :)

   Poista
 3. Hyvä löytö! Tuo tyttöversio on kivempi kuin poikien. Ei ole ainakaan nyt takista kiinni pukeminen päiväkodissa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En ole nähnyt sitä poikien vihreää takkia livenä. Kuvissa sekin näyttää ihan raikkaalta.

   No nyt on vetoketju keskellä, ettei pitäisi olla hankala pukea...

   Poista
 4. Hyvä löytö :) Heijastimia pitäisi taas alkaa etsimään tosiaan... meillä on joka syksy sama juttu, että joku on ne syönyt eikä mistään löydy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans ymmärrä, missä mun kaikki heijastimet luuraa??? Itselläni takit on tummia ja farkutkaan paljon hämärissä loista.

   Tuo takki on kyllä tosi kiva. Katselin tuota tähtikuosia jo keväällä, mutta tarve tuli vasta nyt :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...