perjantai 27. heinäkuuta 2012

Mini Rodinia ja Villervallaa Kuopuksen alesta

Tein tilausta Kuopukseen jo viime viikonlopulla, mutten tytön flunssan takia viitsinyt lähteä vartavasten tilaustani hakemaan. Torstaiaamupäivällä iltavuoroon mennessäni tuntui luontevimmalta sitten kiepata Kuopuksen (ja vähän muidenkin liikkeiden) kautta töihin.

Alunperin tilasin Mini Rodinin Pandamekon lisäksi tytölle Metsolan bambiteepparin, mutta se jäikin sitten saldovirheen takia uupumaan tilauksesta. Olin kuitenkin päättänyt, että meille tulee jotain keltaista, joten eipä ollut vaikea valita tilalle Villervallan keltaista tähtimekkoa, kun oikea kokokin sattui vielä rekissä roikkumaan. Sukat valitsin sitten vielä hintaeroa tasoittamaan, enkä tässä kaupassa häviölle jäänyt. Kuopuksessa on ihana asioida, kun palvelu on aina niin ystävällistä ja välitöntä. Lastenvaatteiden karkkikauppa on aina iloisia mammoja pullollaan, enkä ihmettele.

Tänään kotiutui myös mukava määrä peruspitkähihaisia, housut ja pikkuhousuja tytölle H&M:lta. CDON.comista tuli Disneyn klassikkoelokuvia sadepäivien varalle (joita ei nyt sitten tietenkään tule, kun on tekemistä hommattuna). Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, äiti-ihmiselle tuli paketti ihan Britanniasta asti, kun isukki oli tilannut saamallaan lahjakortilla äippäselle uuden kameran tilpehööreineen vanhan tilalle. Toivottavasti kuvat ovat tästä lähtien parempia ja valovoimaisempi kuin tähän astiset, vaikkei tuo mikään järkkäri olekaan.

Nyt alkoi sitten kesäloma osa 2. Isukilla ja tytöllä on lomaa kaksi viikkoa ja itselläni yksi. On tätä taas jo neljä viikkoa odotettukin!

6 kommenttia:

  1. Kivat mekot! Oikein loistavaa lomaa, sääkin näyttää vaihteeksi mukavammalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On kyllä ihana aurinko. Toivottavasti siitä saa nauttia koko viikon. Ostin itselleni alesta uikkarin, jos vaikka kävisi kastamassa kymmenen vuoden talviturkin... vai kannattaisko hyvin kasvatettua turkkia enää kastellakaan?

      Poista
  2. Pandat on ihania!

    Kuopuksesta minäkin oon aina saanut tosi hyvää palvelua -tosin oon vaan soittanut sinne -mut silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kesti vähän aikaa totutella noihin pandoihin, mutta kyllä ne kivoilta näyttävät.

      Kuopuksessa on aina kiva asioida... jos vain mahtuu sekaan :D

      Poista
  3. Onpas nättejä mekkoja :) Meillä on ollut yksi panda paita mutta myin sen juuri pois kun ei sittenkään ollut meidän neidin tyylinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo pandamekko on malliltaan kaunis. Mulla on kestänyt totutella noihin mini rodinin kuoseihin ja aluksi ajattelin, ettei meille ainakaan tuota pandaa tule, mutta niin se vain kuitenkin alkoi miellyttää silmää. Tyttö ei ole vielä sovittanut mekkoa, mutta antoi ymmärtää, että se on ihana. Eikähän sitä käytössäkin nähdä tulevan lomaviikon aikana :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...