keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Riehakas ja onnellinen Silverjunglen asiakas

Tänään se ensimmäinen ja odotettu alepaketti sitten saapui. Tilasin tytölle Silverjunglen juhannuskalenterialesta vaaleanpunaisen pilkkutunikan ja lippiksen sekä pinkin pitkähihaisen paidan turkoosilla tähdellä. Paketti sisälsi kiitoksena aiemmista postauksistani myös extraa; ihanat turkoosit pilkkushortsit sekä kortin, jossa oli irrotettava hakaneulalla kiinnitettävä kukka. Tyttö halusi kiinnittää kukan heti tunikaan kuuluvan rusettisomisteen päälle. Kiitos jälleen hyvästä asiakaspalvelusta, nopeasta toimituksesta ja upeista yllätyksistä Silverjungle/Jutta!

Tyttö oli paketista niin innoissaan, että halusi pukea vaatteet heti ylleen (näin käy harvoin). Ulkona oli pilvistä ja viileää, joten tyydyimme sisäkuviin. Kuvauksista ei vain meinannut tulla mitään, kun malli oli niin riehakkaana ja innoissaan uusista vaatteistaan.

Tytöllä on pituutta n. 106 cm ja vaatteet ovat kokoa 110/116 ja lippis kokoa 51/53. Tunika on kooltaan reilu ja tulee menemään päälle varmaan viekä ensi kesänäkin. Shortsit ovat sitten suhteessa ehkä vähän niukempaa mallia. Lippis juuri passeli.
Heti sovituskuvien jälkeen lähdimme kaupungille vähän humputtelemaan, syömään ja testaamaan Koskikeskuksen uuden Angry birds -leikkipaikan. Ulkolämpömittari näytti lämpöasteiksi vain 13 astetta, joten olin innoissani, kun uusi pitkähihainenkin pääsi heti testiin. Sää tosin yllätti, kun aurinko alkoikin yht äkkiä porottaa täydeltä terältä. Huh! Hetken päästä todistimme kuitenkin leikkipaikan ikkunasta, miten vettä satoi kaatamalla. Kotiin palatessamme paistoi jälleen aurinko ja tätä kirjoittaessa sataa taas...

Koskikeskuksen uuden leikkipaikan ikkunat ja seinät oli kivasti kuvitettu.
Silverjunglen tähtipaita ja taustalla leikkialuetta, joka itsesään oli suht pieni (1 pieni liukumäki, pari kiikkua). Leikkialueen sivustalla lasiseinän takana kuitenkin loistavat tilat, jossa mikroaaltouuni ja pöytä sekä lastenhoitohuone pienempien shoppailijoiden käyttöön. Leikkialue on suunnattu ehkä noin 2-5 -vuotiaille.

6 kommenttia:

  1. Olipas kivan näköinen setti ja tosi mukavat yllärit mukana :)

    Täälläkin on tänään ollut ihan ihme päivä - välillä aurinko porottaa ja on kuuma, ja yhtäkkiä sataa kaatamalla, ja hetken päästä taas aurinko paistaa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livenä tuo setti oli upeampi kuin kuvien perusteella odotinkaan :) Itse en olisi muuten keksinyt yhdistää tunikaa shortseihin, mutta tuohon natsaa paremmin kuin hyvin. Tulisi vain nyt sitten ne helteet!

      Säiden suhteen todella kummallinen päivä. Alunperin oli suunnitelmissa, että mummo ja pappa olisivat vieneet tyttöä illalla kesäteatteriin katsomaan Heinähattua ja Vilttitossua, mutta se siirtyy nyt sitten heinäkuulle. Ei kai kukaan näin epävakaisissa olosuhteissa uskalla teatteriin lähteä. Johan sinne olisi saanut pakata vaatettakin mukaan hellevaatteista täyteen vesikelivarustukseen :D

      Poista
  2. Ihanat! Silverjunglella on kyllä tosi ihania juttuja sekä tytöille että pojille. Meillä Pikkuveljelle on parit jutut sitlä ostettukin, Neidille valitettavasti koot eivät enää riitä:( Tuo tunikakin kelpaisi meille mainiosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan ihan hurahdettu näihin! Ja onneksi kootkin riittävät tytölle vielä jokusen vuoden :)

      Poikien vaatteetkin näyttävät kivoilta ja vauhdikkailta. Itse jostain kumman syystä aina ensin tsekkaan tunikat ja mekot!

      Poista
  3. Vai on koskariin tullut uusi leikkipaikka! Kiitos vinkistä:)Ekaa kertaa vierailemassa sun blogissa ja liitynkin oitis lukijaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa joukkoon! :)

      Koskarin leikkialuetta (3. krs.) mainostettiin jonkin verran ja mekin sitä lähdimme melkein varta vasten katsomaan. Eipä tuo nyt ihan hirveän ihmeellinen ollut, mutta kivat lastenhoitotilat siinä vieressä, jos perheessä on ihan pieniä ;)Toivottavasti jossain vaiheessa lisäävät leikkialueella vaikka vielä jonkun kiipeilytelineen tms. Porukkaa paikalla pyöri ainakin todella paljon.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...