lauantai 9. kesäkuuta 2012

Mökkipäivä kera kaatosateen

Niinhän siinä sitten kävi, että aamulla lähteissä vielä paistoi aurinko. Mökillä aurinko ei enää sitten jaksanutkaan paistella ja isukin ja papan saatua ensimmäisen satsin grillattavaa grilliin, alkoikin sitten sataa kaatamalla. Itse palelin koko päivän, vaikka vaatetta olikin riittävästi mukana (ja myös päällä). Nyt on sitten yllätys, yllätys kurkku jälleen kerran kipeä.

Jos aurinko ei jaksa paistaa niin sitten voi puhaltaa vaikka kukkopilliin. Meillekin muuten matkasi yksi päivä  (muistaakseni) Caacabaanasta ihastuttava bambipaita.
Sadekuuron mentyä ohi, pystyi sentään ulkoilemaankin. Pappa löysi tytön riemuksi valtavan, todennäköisesti kanahaukan sulan. Tyttö rakastaa mökillä "seikkailua" ja luonnon tarkkailua.

Onnellinen sulan omistaja.
Isukki paisteli kahvipöytään mukavan kasan lättysiä eli räiskäleitä. Ei kai se pieni kylmyys ja epävakaus säätilassa haittaa, kunhan saa suun makiaksi. Tyttökin jaksoi syödä melkein puolet lätystään...

Äiti-ihminen kehitteli takinan ja isukki paisteli lätyiksi. Ollaan me vaan aikamoinen tiimi.

Tyttö tutkii kauniin keltaista pientä kukkaa. Savusauna pölläyttelee ilmoille omaa tuoksuaan.

Pieni pimeyskään mökissä ei haittaa, kun on valovoimainen tyttö ja -kamera käytössä.
Se olisi itselläni ja tytöllä sitten 3 viikkoa kesälomaa edessä. Isukki pitää tässä kohtaa vain viikon lomaa. Ensi viikolla olisi suunnitelmissa ainakin Särkänniemeä ja lepäämistä.

6 kommenttia:

 1. ihana tiimi olette :) savusauna, oijjoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itse en ole vielä tänä kesänä savusaunassa käynyt, kun on ollut niin viileää, etten pysty ajattelemaankaan riisuutumista saunan ulkoverannalla (vilukissa ja kurkku nykyään niin herkkä). Olen kuitenkin kylpenyt kyseisessä saunassa ihan pienestä asti kesäisin.

   Poista
 2. Noin bambit on niin ihanat! Sitä uniseximpää väritystä odotellessa... Täälläkin päivä alkoi niin kauniina ja aurinkoisena, mutta sitten tuli sade (täällä ei kuiten mitään kaatosadetta ollut, ihan vaan kevyitä kuuroja).
  Nyt ei mitään tunnollisten ihmisten lomalla sairastelua!!! Hus pois kaikki pöpöt!

  Tulehan sitten kertomaan kannattaako Vihaisten lintujen perässä lähteä Särkännimeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi taas ei sen kummempaa kurkun kanssa kuin karheutta. Illalla oli pahempi.

   Huomenna taitaisi olla viikon kuivin päivä ainakin tämänhetkisten ennusteiden mukaan, joten vihaiset linnut kutsuvat sitten jo huomenissa... Yritän muistaa ottaa kameran mukaan.

   Rakastuin ihan vallan tuohon bambipaitaan ja metsästän nyt (alella) sitä pitkähihaista tunikaakin. Aika tyttömäiset värit tällä kertaa, mutta toivotaan, että tulee uniseximpänäkin jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Ihana mökkireissu <3 Hienoa että on katos pään päällä että kokkaaminen onnistuu sateellakin.
  Ihania kuvia <3
  Koittakaahan lepäillä lomalla kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillaus oli käynnissä sadekuuron yllättäessä vähän matkan päässä katoksesta. Pakkohan se grilli oli lopulta katokseen roudata, kunhan ryöpsähdys vähän hellitti. Lätynpaistelu otettiin sitten suosiolla katoksessa, vaikkei enää satanutkaan.

   Täytyy yrittää lepäillä myös. Luvattu koko viikoksi hieman epävakaista, joten eiköhän mukavia lepohetkiäkin tule.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...