maanantai 18. kesäkuuta 2012

Äiti-tytär -loma alkoi

Isukki lomaili tähän saumaan vain viikon, joten tänään oli töihinpaluu edessä. Tylsää! Eilinen sade ja isukin viimeinen lomapäivä olivat huono yhtälö. Tuntui, että päivä oli yhtä kiukkua ja nahistelua.

Tänään ulkoilimme tytön kanssa aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä. En oikein tiennyt, missä olisin aikaani viettänyt, kun auringossa meinasi pusakan kanssa paahtua ja varjossa kävi välillä kylmä ja kova tuuli, joka nostatti ihon kananlihalle. Tyttö ulkoili erikoisessa asusteessa, sillä hän halusi päälleen farkkulappuhaalarishortsit, joiden alle tuunasin P&P:n pilkullista paitaa ja leggaria.

"En mä pysty katsoon sinne ylös, kun aurinko paistaa!"
"Äiti, tästä tulee kirvakakkua. Tänne meni sekaan pari kirvaa. Yääääk!"
Petit Patapon farkkulappuhaalarishortsit ovat muuten nyt hyvässä alessa Pikku Mineassa ;) Näistä löytyy kivoja, tyttömäisiä yksityiskohtia.
Postasin aiemmin, että pihan karviaispensaissa asui hirvittävä määrä leppäkerttuja. Nyt leppäkerttuja ei näy enää missään ja kirvat ovat vallanneet joka paikan. Ei koskaan kohden... En tiedä kuka kertut kähvelsi, sillä me emme sitten koskaan ehtineet toteuttaa suunnitelmissa ollutta "kerttuset purkkiin ja  maalle" -operaatiota.

Ruusukin oli saanut vieraakseen kirvalauman. Itse näytin lähes yhtä kirvoitetulta, kun istuin hetken pihapenkillä koivun alla.
Tyttö halusi, että kuvaan myös pihapiirin kukissa pyörineen Maija Mehiläisen.
Tällä viikolla suunnitelmissa seuraavaa äiti-tytär -ohjelmaa (osaan saa osallistua myös pappa ja mummokin, isukin kelpuutamme mukaan mökille):
-Puistoilua
-Ulkoilua
-Ystävien tapaamista
-Torilla käynti
-Kirjakaupassa käynti
-Hatanpään Arboretum
-Juhannus mökillä

4 kommenttia:

 1. Aikas ihana viikko tulossa teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että säät suosii. Sateen sattuessa hypitään seinille ja katsellaan elokuvia sisällä :D

   Poista
 2. Voi ällö noita kirvalaumoja, kukahan ne kerttuset sitten söi?! :O

  Oikein mukavaa äiti-tytär-lomaa teille!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   En tajua, mihin kertut lähti tai kuka ne söi :( Kyllä me tänään YKSI nähtiin pihanurmikolla, mutta missä ne loput. Niitähän oli kymmenittäin puskissa kesän alussa. Mysteeri!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...