sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Tulihan niitä kesävaatteitakin lahjaksi

Itse ostin tytölle pari P&P T- paitaa (ai miten niin meidän suosikkimerkki?) Pikku Mineasta ja toinen paidoista vilahtelikin tytön kaverisynttäripostauksissa. Eivät paidat nyt varsinaisesti syntymäpäivälahjoja olleet, mutta tulivat kyllä sopivasti juuri synttäreiden alla. Tilasin tytölle synttäreiden alla Lilliksestä Minymon hupparin (joka jäi päiväkotiin) sekä aivan ihanan Noa Noan hellemekon. Olen viime aikoina ihastunut kovasti Noa Noan vaatteisiin, jotka eivät usein kuvissa näytä kovin ihmeellisiltä, mutta ovat livenä kovin kauniita. Vähän niin kuin monet Wheatin mekotkin.

Tyttö sai myös ihan oikeiksi synttärilahjoiksi Seppälän haaremihousutyyliset ihanat lötköhousut sekä Fruit of the Loom kissapaidan. Uskon, että näistä tulee yhdet suosituimmista vaatteista kovassa kesämenossa. Nyt alkaa olla kesävaatteitakin ihan kivasti tytön kaapissa. Mitähän sinne vielä keksisi?

Kissa T-paita Fruit of the Loom, haaremilötköhousut Seppälä, Punainen paita P&P Pikku Mineasta ja Noa Noa hellemekko Boutique Lillis

4 kommenttia:

 1. Nuo P&P teeppari on kyllä ihanan värisiä ja raikkaita! Kuvissa väri ei tule oikeuksiinsa. Otin Minealle samat paidat kesäksi. Tule jo kesä...: ) Ja Onnea neidille vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää onnitteluista. P&P teepparit ovat kyllä kauniita ja hyvän mallisiakin. Tykätään kyllä kovasti. Tulisi vaan se kesäkin. Ensi viikolle on luvattu jo aika lämmintä :)

   Poista
 2. Kivoja! Mun mielestä kesän ei tarttis tulla ennen kuin tuo koivun kirous haihtuu ilmasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No, juu. En mäkään kesää ja heinänkukintaa odota, mutta kesälomaa odotan ainakin ;)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...