keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Päivän asu ja pientä kivaa postin mukana

Tyttö lähti päiväkotiin näissä vetimissä. Lämpöasteita oli noin 11 ja aurinko paisteli heti aamusta mukavasti. Kevät on reipastanut tyttöä pukemisen suhteen todella paljon. Onhan se tietysti helpompi vetää päälle pari hassua vaatekappaletta kymmenien sijaan. Tyttö on ollut  mm. todella laiska opettelemaan vetoketjun kiinni laittamista, mutta nyt sekin tuntuu sujuvan... tosin silloin tällöin iskee pieni hermostus, jos vetoketju ei ole yhteistyöhaluinen. Itsekin hermotun joskus vetoketjuille, joten enpä ihmettele, jos tytölläkin palaa käämi niiden kanssa.

Lätsä Metsola, kaulahuivi H&M, huppari Minymo (Lillis), farkkuleggarit Name It ja tennarit Geggamoja (Kuopus)
Tänään saapui postin mukana myös jotain kivaa Lasten Taikamaasta. Olen taas sortunut shoppailemaan vähän sieltä sun täältä. Kaikkialta vain jotain pientä, ettei tunnu niin paljolta. Vähän sama, jos syö leivoksen kahdessa pienessä osassa se on paljon vähemmän kuin yksi iso kokonainen. Eikö?

Tilasin siis tytölle Silverjunglen T-paidan sekä Maxomorran legginsit. Vastaavat legginsit tytöllä on jo ennestäänkin, mutta ne ovat hyväksi havaitut ja pysyvät hyväkuntoisena pesusta pesuun. Silverjunglea halusin kokeilla, koska merkin vaatteet näyttävät ainakin kuvissa kivoilta ja niitä on nyt hehkutettu viimeaikoina useammassakin blogissa. Pidan materiaali tuntuu käteen hyvältä, mutta ihan pieni miinus täytyy antaa kauluksen sauman ompelujäljestä. Ompelus jää kyllä paidan sisäpuolelle, joten eipä se siellä mitään haittaa. Tilasin muuten tytön paidasta innostuneena myös isukille ja itselleni Silverjunglen T-paidat. Silverjugle on kotimainen merkki (pisteet siitä) ja lisäksi kaikki tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja. Kuulostaa hienolta ja varmasti sitä on myös käytännössä. Kiva olisi myös tietää, missä maassa vaatteet valmistetaan... noin niin kuin ihan aikuisten oikeasti.

Kaunis Silverjungle tähti T-paita ja Maxomorran legginsit saapuivat tänään Lasten Taikamaasta.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen tuota Silverjunglea harkinnut, mutta ei ole vielä ihan sellaista just jetsulleen kivaa vaatetta osunut silmään. Oliskohan alessa joskus jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tyttö ihastui tuohon tähtipaitaan ja toinen mitä katselin "sillä silmällä" oli vaaleanpunainen tunikamekko. Hinnat vaatteissa eivät (ainakaan vielä) päätä huimaa. Aikuisten T-paidat olivat nyt tarjouksessa ja tosiaan isukille ja itselleni samistelupaidat tilasin :) Laatua on joissain blogeissa kehuttu, joten odotukset ovat korkealla kyllä.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...