perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hyvän mielen haaste
Hyvän mielen haasteen ohjeet:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Haasteessa kuuluu jakaa ainakin kymmenen (10) hyvän mielen asiaa, antaa haaste eteenpäin viidelle (5) bloggaajalle, ja lisäksi mainita haasteen antaja.
Iso kiitos tästä haasteesta Wiltsulle, jonka *Kahden tähden lentoa* -blogia olen seurannut sen alkutaipaleilta asti. Tämä on ensimmäinen haasteeni ja se sai minut hyvälle mielelle.
Itse jaan haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin;
Jaan haasteen nyt vain kolmelle. "Runsasta" lukijapaneeliani katsomalla voi päätellä, miksi näin...

Ja sitten niihin hyvänmielenjuttuihin. Nämä tulevat nyt ajatusvirtana ja eivät suinkaan ole tärkeysjärjestyksessä:

*Alekoodit saavat minulle hyvän mielen. varsinkin isot ja tuntuvat alekoodit. Käytän niitä usein, mutta nyt olen periaatteessa ostolakossa. Emme tarvitse kevääseen enää mitään, mutta silti tekee kaikkea mieli, kun halvalla saisi.

*Oma rakas tyttö saa minut usein hymyilemään sanavalmiudellaan ja hauskoilla letkautuksillaan. Viimeksi tänään porrassiistijän valistaessa tyttöä muurahaisansojen myrkyllisyydestä, tyttö huikkasi siistijälle: "minä olen kyllä aika ymmärtäväinen lapsi." Ja niinhän hän onkin, kun vain jaksaa ja haluaa.

*Perhe (tyttö ja isukki) saavat minut hölmöilyllään välillä myös itkemään, mutta useimmiten kuitenkin nauramaan. Yhteenkuuluvuuden tunne, huumori ja yhteiset hetket saavat minut aina hyvälle mielelle.

*Läheiset ihmiset. Olen sen verran vaikea ihminen, ettei minulla ole kovin montaa kovin läheistä ihmistä, mutta sen verran kuitenkin, että sanoa saa. Kiitos, että saatte minut hyvälle mielelle!

*Työssä onnistuminen saa hyvälle mielelle. Ihan älytöntä, että tällainen hyvänmielen asia tuli edes näin lomalla mieleen... Otan työkseni verinäytteitä 3 kk - 15-vuotiaista lapsista. Se on välillä todella haastavaa ja korvia raastavaa, mutta onnistumiset ja perheen odotusten ylittäminen tuntuvat aina hyvältä.

*Oma koti on tärkeintä elämässä. Siellä minulla on hyvä olla ja varsinkin siisti koti saa minut hyvälle mielelle. Tyylitajuttomana en osaa sisustaa kauniisti, mutta kuitenkin olemme saaneet tehtyä  kodistamme sellaisen, jossa viihdymme.

*Blogit. Kauniit sanat, kuvat ja ajatukset saavat minut aina hyvälle mielelle. Ihmisillä on kauniita koteja, ihania lapsia ja söpöjä vaatteita. Toisilla taas kauniita ajatuksia tai taito kauniiden asioiden tekemiseen. Kaikki se pitää mielestäni jakaa. Jaettu ilo on moninkertainen ilo.

*Suklaa. Se nyt vain on niiiin hyvää. Pyrin tosin nauttimaan siitä nykyään harvemmin, koska vararavintoa kulkee jo muutenkin tarpeeksi mukana.

*Hyvä ruoka. Rakastan laittaa ruokaa, mutta minulla on vasta muutama speciaaliruoka, jota kehtaa kokata myös muille. Nautin myös äärettömästi ravintoloissa käymisestä.

*Kosmetiikka, kaikenmaailman tökötit ja rasvapurnukat. Tykkään.

1 kommentti:

  1. kiitos Kati kun linkkasit mut :) tästä tuli hyvä mieli :D täytyypä ilman muuta jakaa itsekin mielihyvän aiheet! Positiivisia juttuja on vaan niiiiin kiva lukea!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...