perjantai 9. maaliskuuta 2012

Blogin paluu

Siitä on parisen vuotta, kun olen viimeksi blogannut. Olimme juuri muuttaneet uuteen kotiimme ja tyttö oli vaihtanut perhepäivähoidosta päiväkotiin. Muutokset olivat 2,5-vuotiaalle niin suuria, ettei meillä nukuttukaan melkein vuoteen juuri ollenkaan. Nyt meillä on pian 5-vuotias tyttönen, joka kyllä välillä malttaa jo nukkuakin. Usein tai oikeastaan aina tyttö kuitenkin sanoo "ei ihan vielä", oli kyse sitten nukkumaan menemisestä, ruokapöytään tulemisesta, pesulle menemisestä tai mistä tahansa.

Tämä blogi on nyt jatkumoa sille edelliselle blogille, joka tylysti loppui Spacemaailman heivattua meidät muualle hukaten samalla järjettömän määrän tekstejä kuvineen. Yritän tehdä tästä blogista meidän näköisemme. Edellinen blogi oli vaaleanpunainen ja enemmänkin vauva-arkeen keskittyvä. Nykyään arki on lähinnä harmaata oravanpyörää työssäkäynnin, päiväkodin ja kauppareissujen siivittämänä. Tämä äiti-ihminen on kuitenkin löytänyt nettishoppailun ja alekoodien kummallisen maailman. Tyylitajutonkin voi näköjään hurahtaa lastenvaatteisiin. Tyttö itse on hurahtanut mekkoihin. Enpä olisi mekkokammoisena äiti-ihmisenä koskaan moista uskonut tapahtuvan.

 Kuvat viime kesältä

2 kommenttia:

  1. Mä olen niin kauan odottanut, että sä aloitat taas bloggaamaan. Kiitos :) Täytyy tulla paremmalla aikaa lukemaan kaikki postauksesi ;)

    VastaaPoista
  2. Kynä vain tuntuu näin monen vuoden tauon jälkeen olevan ihan ruosteessa, mutta toivotaan, että kielenkannat tästä vielä vertyvät :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...