sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Lomaraporttia -sinne tänne ja takaisin

Huh! Jo alkuviikosta iski turnauskestävyyden puute. Kaikki "pakollinen" ja suunnitelmissa ollut ohjelma saatiin suoritettua jo keskiviikon aikana ja sen jälkeen onkin vain oltu. Lepäilty, kerätty voimia, möllötetty, syöty jäätelöä ja joko mainitsin, ettei olla siis tehty varsinaisesti mitään. Oleskelu on tullut ehkä jopa tarpeeseen, koska miehen lomailu alkaa olla niinkin lopussa, että maanantaina kutsuu toimisto ja ilmeisesti ainakin vino pino lukemattomia meilejä.
Aatu -kissa nauttii kesästä ja minä kukkien kuvaamisesta.
Viime viikon puolesta välistä aloitin siis kesälomani. Kävimme heti kärkeen Lintsillä, Juhannusaattona pyörähdimme katsomassa särkänniemen kokkoa, Juhannuspäivän olimme mökillä, sunnuntaina vietimme päivän Särkässä, tiistaina lähdimme ajelemaan kohti Etelä-Savon mummulaa ja koska turnauskestävyyden puute ja koti-ikävä painoivat päälle, ajelimme takaisin tuttuun ja turvalliseen kotipesään jo keskiviikkona.

Se, mitä reissusta Savonmualle taas opimme on ainakin se, että kauas on pitkä matka, varsinkin, jos pysähtyy matkalla syömään ja kaupoille. Kaksi päivää autossa pistää istumalihakset kovalle koetukselle. Aina jaksaa silti ihmetyttää se, miksi menomatkalla matka tuntuu miljoona kertaa pidemmältä kuin kotia kohti tultaessa? Lähitulevaisuudessa ei ajella mökkiä pidemmälle ja sinnekin itseasiassa taas heti tänään.

Kaksiviikkoisen loppulomani vietämme tytön kanssa kaupungissa. Kartoituksen alla on retki- ja käyntikohteita vaikka millä mitalla. Tytöllä on riittänyt vielä leikkikavereita omissa kotiympyröissäkin, mutta pelkään, että heinäkuun alkaessa suurin osa porukasta kaikkoaa kaupungista vähin äänin maaseudun syleilyyn.

Mukavaa sunnuntaita! Eikös nyt sunnuntai ole? Pari päivää, kun irrottautuu arjesta kunnolla, eikä tee yhtään mitään, niin ajantajukin katoaa täysin. Ja niinhän sen lomalla kuuluu kadotakin.

8 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niin totta menomatka kestää ikuisuuden, mutta paluu ei niinkään. :) Onneks, kotiin on kiva palata. :)
  Käy täältä katsomassa mun kukka kuvat http://sateenkaarenaika.blogspot.fi/2015/06/kesaisia-kuvia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin on mahtava palata! :D

   Kukkakuvat katsottu ja ihailtu, ihmettelin, miksen ollut vielä tuon toisen blogisi lukija???

   Poista
  2. Mä en kyl jaksanut kuvata niin montaa kukkaa kuin sinä ja huonompi kamerakin. Sireenistä otin useamman kuvan. :)
   Jaa, a en tiedä. Olen siitä ainakin omassa blogissani vinkannut ja linkannut useampaan kertaan, mutta tervetuloa nyt lukijaksi. :)

   Poista
  3. Mulla oli facebookissa kukkakuva haaste tuossa Juhannuksen tienoilla. Oli vähän niin kuin pakkokin rämpiä vesisateessa ja kuvata kukkia :D Nyt on onneksi jo kuivempaa.

   Kyllä toki tiesin, että sulla on toinenkin blogi, vai onko niitä peräti kolme? :D Joku juttu tässä nyt on käynyt, kun en vielä lukija ollut.

   Poista
  4. Joulublogin lukija taidatkin jo olla. :) Eli kolme niitä on. Oikein muistit. ;)

   Poista
  5. Haha! Joulublogia lupaan lukea taas vähän lähempänä joulua :D

   Poista
 2. Täälläkin Linnanmäellä käyty, kivaa kyllä oli. Useampi vuosi kulunutkin, kun viimeksi siellä käynyt. Tytön lempilaite taisi olla hypytin ja pitihän itekin jossain käydä. En kyllä uskaltanut kuin vuoristorataan ja rakettiin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olitkin rohkea! Mulla oli vaikeuksia pitää silmät auki edes maailmanpyörässä -vai mikä sen nimi nyt sitten olikaan :D Lintsin vuoristorata on liian jännittävä jo natisevine olemuksineen, hihi!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...