perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesäkuun selviytymispaketti

Olen ollut LivBoxaaja viime syksystä asti. On aina yhtä jännittävää odottaa kuukausittaista yllätysboksia, joka sisältää kosmetiikkaa oheistuotteineen. Osa tuotteista on matkakokoisia, mutta ideana onkin päästä edulliseen hintaan kokeilemaan uusia tuotteita -sellaisia, joita et ikimaailmassa osaisi oma-aloitteisesti testata. No myönnettäköön, etten osaa ole edes osannut kaivata ennen kuin olen kokeillut ja koukuttunut.

Tyttökin jaksaa joka kuukausi innostua äidin yllätysboksista. Luulen kyllä, että neiti kärkkyy itselleen kaikkea pientä ja söpöä, niin kuin tässä menneinä kuukausina; Essien ihanan vaaleanpunainen kynsilakka, Doven minikokoinen suihkugeeli... Tämän kuukauden boxista tyttö himoitsi ihanan tuoksuista L'Occitanen minikokoista Verbana suihkugeeliä. Tuoksu on huumaavan pehmeän sitruksinen. Ylellisyystuote, jota ei melkein edes raaski käyttää. Toinen tuote, jota tyttö ihasteli on Herbinan mansikkainen tuoksusuihke. Itselleni tuli tuotteesta kaikkea muuta kuin mukava olo, sillä tuoksu toi mieleen tunteen siitä, että olen läikyttänyt päälleni kunnolla Fresitaa. Alkoholinen tuoksu ei ilmeisesti ollut tytönkään mieleen, sillä kommenttina oli, ettei se tuoksukaan mansikoille. Vaikka alkoholi haihtuukin, on jälkituoksukin tunkkainen. Missä on raikkaus?


Suhtaudun boxin ylellisyystuotteisiin aina vähän varovaisesti, sillä tiedän, etten välttämättä raaski ostaa kuitenkaan käyttööni täysikokoista tuotetta. Bernard Cassieren sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi voisi olla tuote, johon rakastuu. Ihana tuoksu, raikas ja pehmeä kosteuttava tunne. Tuote kosteuttaa, mutta jättää ihon kuitenkin mattaiseksi. 50 millilitran tuubi kustantaa kuitenkin 49 euroa. Ei kosmetiikkalutraajille siis.

LivBoxista löytyy usein myös duunarin kukkarolle sopivia tuotteita tutusteltavaksi. Kubiss Londonin kivipuuteri näyttää kivalta, ei sisällä puuterivippaa, mutta toisaalta 3,95 e hintakaan ei päätä huimaa. Itselleni boxissa tullut sävy on hieman liian punertava ja myös puuterin tuoksussa on joku häiritsevä juttu. Tämä puuteri ei siis ole se hajusteherkän valinta.

Lumenen Natural Code vedenkestävää katseenkorostuskynää en ole vielä ehtinyt sen kummemmin testaamaan. Kynä vaikuttaa helposti levittyvältä ja vedenkestävät rajaukset tuntuvat heinäallergiasta vuotavien silmien näkökulmasta oikein hyviltä ja houkuttelevilta. Lumenen tuotteita on löytynyt useammastakin boxista ja ehdottomaksi kasvovoidesuosikikseni nousi parin kuukauden takaisen boxin Lumenen apteekkisarjan; Lumene Labin ihana Rich silottava kosteusvoide. Se on täydellinen pintakuivan ihon kosteuttaja.


Oma suosikkini kesäkuun boxissa tulee ihan satavarmasti olemaan Rexonan uutuus antiperspirantti. Tuote on voidemainen, mutta tuntuu kainaloissa heti ensihetkistä asti puuteriselta. Yllättävää on, että tuotteen ohjeessa kehoitetaan levittämään se jo illalla puhtaisiin kainaloihin ennen nukkumaanmenoa, jolloin tuotteen ainesosat pääsevät valmistautumaan päivän koitoksiin. Näin kokeilin ja ei tarvinnut pettyä. Tähän taidan koukuttua, varsinkin, jos lähes 10 euron arvoinen tuote osoittautuu mukavan riittoisaksi.

Boxi sisälsi myös Jordanin hammasharjan ja Compeed rakkolaastareita. Nämä kuuluvat joka tytön kesälomavarustukseen, joten ei huono boxi mausteita myöten ollenkaan, vaikkeivat kaikki tuotteet aivan nappeja olleetkaan. Ensi kuussa sitten taas uusia ylläreitä ja kuulemma myös jotain luonnonkosmetiikkaa. Toivottavasti odottavan aika on pitkä, jotta kesä tuntuu pidemmältä.

Löytyykö ruudun takaa muita LivBoxaajia?

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo LivBox. Itselläni vain kosmetiikka kuluu niin hitaasti, etten tajua miten boxaajat saavat käytettyä tuon kaiken...
    P.S.Millä koodilla olet toteuttanut tuon esiin pompahtavan "Seuraa blogia Facebookissa" -ponnahdusikkunan? Haluaisin samanlaisen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen sen luokan lutraaja, että saan boxin sisällön helposti kulumaan kuukaudessa :D Toki osa tuotteista jää odottamaan käyttövuoroaan, vaikka lähes kaikkia kokeilen hetimmiten boxin tultua.

      Tuon Seuraa blogia -ponnahdusikkunan saa luotua muistaakseni täällä: http://conversionsbox.com/

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...