sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Reimaa iholle suoraan linnunradalta ja mekko hiukan lähempää

Meillä sairastelu jatkuu. Tytöllä nousi torstai-iltana kuume ja silmätulehduskin paheni uudelleen samassa hötäkässä. Onneksi loppuviikkoa piristämään saapui Reimalta tilaamani pieni paketti.

Kuten olen aiemminkin jo maininnut, tulevana talvena panostan ekaa kertaa teknisiin vaatteisiin tytön aluskerroksessa. Syksyn aikana olemme jo saaneet esimakua siitä, että tuotteet ovat toimivia. Normaalisti selkä märkänä ulkoileva neitonen on Monna aluspaitansa kanssa ollut ulkoilun jälkeen selkeästi vähemmän nihkeä kuin tavallisen puuvillaisten paitojensa kanssa ulkoilleena. Tekniset alusalut toimivat lämpöä säätelevänä kerrastona niin vilukissalla kuin hikimaakarillakin.

Aiemmin meillä ovat aluskerrastot jääneet huomioimatta siitä syystä, että ne ovat olleet liiaksi alusasun näköisiä normaalissa pukeutumisessa. Päiväkodissa vaatteiden vaihtaminen ulkoilun ajaksi aluskerrosta myöten on aikaavievää touhua, eikä hoitajilla ole mahdollisuutta muutenkaan vahtia jokaisen lapsen jokaista vaatekappaletta erikseen. Reiman ensimmäinen vastaisku meilläkin huomattuun ongelmaan olivatkin Play Layers -materiaalista valmistetut alusasut, jotka toimivat teknisenä alusasuna samalla, kun ne kuitenkin näyttävät ja tuntuvat tavallisilta sisävaatteilta. Nyt Reima on vienyt asiaa vielä astetta pidemmälle, sillä Angry Birds mallistoon lensi suoraan linnunradalta samaa teknistä Play Layers -materiaalia olevia, tosi siistiltä näyttäviä paitoja. Tytön mielestä uusi paita on tosi cool ja "oooh, kuinka pehmeältä se tuntuu päällä"!
Angry Birds -mallistoon lennähti kaikkien muiden ihanuuksien lisäksi myös teknisiä paitoja. Kuvassa paita näyttää reilummalta kuin on todellisuudessa. Tyttö on viimeisimmässä kotimittauksessa 115 cm pitkä. Paita on kokoa 122 cm. Housut ovat niin ikään Reiman tekniset Iines leggingsit.
Tilasin paidan lisäksi tytölle myös Hanna mekon pidettäväksi yhdessä nimenomaan Reiman Play Layers asujen kanssa. Mekko on myös teknistä materiaalia ja kuivuu tuotetietojen mukaan nopeammin kuin perinteinen college neulos. Yllätyis siitä, että mekko on paksumpaa materiaalia kuin odotin. Se laskeutuu nätisti ja on muotoon leikattuna hyvän näköinen päällä. Mekko on tunikamallinen ja se on helppo pidettävä päiväkodissa myös ulkoiluhaalarin ja fleecehaalarin alla.
Hanna mekossa kelpaa söpistellä.
Näin onnellisia ostoksia meillä tällä kerralla! Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Huom! Muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen ihanaan arvontaan! Muistakaa, että pienellä vaivalla voi osallistua myös lisäarvontaan, jonka palkinto on kiva sujauttaa jollekin rakkaalle vaikkapa pukinkonttiin. Lisäarvontaan on tullut vasta kourallinen osallistujia, joten voittomahdollisuudet ovat todella loistavat. Ilmoita osallistumisesta arvontapostaukseen, että tiedän noteerata arvan.

14 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää kyllä! Olispa ne poikienkin värit kivemmat! Varmaan kerrot käyttökokemuksia myöhemmin? :)

  Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs vikaa niissä punaisissa paidoissa on? Meillä neiti ilmoitti, että haluaa sen punaisenkin :D Käyttökokemuksilta ei voi välttyä kukaan!

   Kiitos! Täällä on jo vauhti päällä.

   Poista
  2. Niin siis nyt tarkoitin niitä play jersey vaatteita, kun niitä oli vaan vaal.harmaata ja sinistä - punainen kyllä kelpaa, mut en ole ihan varma osataanko me käyttää aluskerrastoja :)

   Poista
  3. Ei mekään olla ennen osattu, mutta nyt opetellaan :)

   Poista
 2. Onpa kiva että kerrastoja löytyy näinkin pirteissä väreissä ja kuoseissa! Ostin PO.Pilta valkoisen villahaalarin ja harmittelin miehelle että haalari on tylsä. Mies vaan katto kummissaan ja sanoi ettei se mihinkään sieltä alta näy :).. Paranemisia tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aina plussaa, jos vaate näyttää kivalta. Varsinkin, jos sitä pidetään päällä siten, että se jossain tilanteessa myös näkyy. Mun mielestä on mahtavaa, että tuo änkkäri "aluspaita" näyttää tavalliselta paidalta ja silti toimii aluskerroksena hiestä märkänä hyppivällä muksulla.

   Paraneminen on hyvässä vauhdissa. Ei ole onneksi tavallista flunssaa kummempaa.

   Poista
 3. Onpas kivan näköinen paita ja mekko :) Minä olen myös tosi iloinen näistä uusista, teknisistä alusvaatteista, jotka käyvät yhtä lailla sisävaatteesta. Kätevää nimenomaan siellä päiväkodissa!

  Minäkin hankin pojille Reiman angry-paidat. Pitäisi vaan suostutella veljekset sovittelemaan...Pikkuveikka on kunnon räkätaudissa :( Pikaista paranemista teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kätevät vaatteet. Päiväkodissa ei muuten kyllä oikein aluskerrastojen käyttäminen ole toimivaa. Ulkoilua saattaa tulla päiväkodissa kauniina talvipäivänäkin useita tunteja. On tämä vaan hyvä juttu!

   Pikaista paranemista sinnekin! :)

   Poista
 4. Kivannäköinen tämä tyttöjen paita, mä en niistä poikien paidoista tykännyt. Poika ehkä itse tykkäis, mut tuskin tulee hankittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun silmää nämä kyllä miellyttävät kovasti, mutta onhan se totta, ettei sellaista tule lapselle hankittua, josta ei itse välitä. Mun mielestä näissä on ulkonäön lisäksi niin hyvä idea ja tarkoitus, että en voinut jättää testaamatta. Kaiken lisäksi, nämä kestävät pesuakin ala minä :D

   Poista
 5. Blogissani pukkaisi haastetta sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi, paljon hikoilevalla tai helposti hikoilevalla lapsella voisi olla hyvä noi! Ja vois muutes toimia herkästi palelevalla esikoisellanikin. Tarttee kattella alesta!
  (Nyt kun Angry bird-hana on auki... ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hikoilevaisella toimii ainakin tavallista puvillaa paremmin. Vielä, kun tulee kunnon vyllauskelit niin päästääb kokeileen näitä tositoimissa. Angry bird-hana, hehe! :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...