torstai 23. toukokuuta 2013

Nimikointia á la Ikast Etiket

Sain huhtikuussa mielenkiintoisen yhteydenoton, jossa minulta tiedusteltiin, olisinko kiinnostunut kokeilemaan ilmaiseksi tuotteita, joilla voi helposti nimikoida lapsen vaatteet. Meillä on kesällä edessä useampien viikkojen päivystyshoitorumba sekä esikoulun aloittaminen uudessa hoitopaikassa, joten vaatteiden ja tarvikkeiden nimikointi on todella ajankohtainen asia.

Pääsin siis tutustumaan kunnolla Ikast Etiketin runsautta pursuilevaan valikoimaan. Valikoimissa on paljon vaihtoehtoja erilaisiin nimikointitarpeisiin niin lapsiperheen näkökulmasta kuin myös yritysten ja järjestöjen tarpeisiin. Meillä oli tarvetta vaatteiden nimikointituotteisiin, mutta myös hoidossa kulkevien tavaroiden nimikoimiseen. Päivystyshoitopaikassa vaatteet, aurinkovoiteet, juomapullot, hiusharjat ja muut tarvikkeet katoavat tai vaihtuvat helposti, jollei niitä ole nimikoitu selkeästi.
Pienten mukana kulkevien tarvikkeiden nimikoimiseen soveltuvat hyvin pienet vinyylitarrat. Tarran ulkonäköä pystyy sivustolla suunnittelemaan helposti; väri, kuva, teksti ja tekstin fontti.
Tarrojen valitseminen, suunnitteleminen ja tilaaminen suomenkielisellä sivustolla on helppoa. Tuotteet on jaoteltu selkeästi ja jokaisen tuotteen kohdalla on hyvä kuvaus tuotteesta. Maksuvaihtoehtoina luottokortit, Klarna lasku ja PayPal sopivat itselleni hyvin. Tein tarratilaukseni huhtikuun lopussa ja sain sähköpostitse tietoa tilaukseni etenemisestä. Väliin sattui pari hidastuttavaa arkipyhää, mutta tilaus kolahti postiluukusta tasan kolmen viikon kuluttua tilaamishetkestä. Tuotteet postitetaan Tanskasta.
Stikins -nimilaput soveltuvat hyvin niin vaatteiden kuin tiskikoneeseen menevien astioidenkin nimikointiin. Nimi painetaan tarraan mahdollisimman suurella fontilla.
Itse en osaa ommella, silittäminen ei kuulu lempipuuhiini ja vaatteiden leimaaminen nimikointitarkoituksessa kuulostaa omaan korvaani kovin lopulliselta, joten päädyin hankkimaan Stikins -nimilappuja. Stikins -nimitarraan nimi painetaan mahdollisimman suurella fontilla ja olinkin erittäin positiivisesti yllättynyt näiden tarrojen selkeydestä. Nimi on huomattavasti selkeämmin esillä kuin meillä aiemmin toiselta valmistajalta hankituissa vaatteiden nimikointitarroissa. Stikins tarra kestää myös pesukoneen ja astianpesukoneen -ihan itsekin sen totesimme.

Tilasin testiin myös omalla nimelläni ja osoitteellani varustettuja osoitetarroja. Niillä voin merkata kaikkea muuta paitsi tekstiilejä.
Nyt on kaikki pihalelutkin merkattu tytölle kuuluviksi. Samoin vaatteet ja kengät. Kyllä nyt kelpaa ottaa vastaan kesän uudet kuviot päivystyshoitopaikkoineen ja eskarin aloituksineen.
Miten teillä merkataan lasten vaatteet ja tarvikkeet esimerkiksi päiväkotiin? Itse huomaan kiireisinä arkiaamuina usein päiväkotiin olevan lähdössä nimikoimattoman vaatteen. Tarran liimaaminen vaatteen pesulappuun käy helposti ja nopeasti kiireenkin keskellä.

Kiitos Ikast Etiket!

*Sponsoroitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...