sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Villalegginsrock

Tiedetään, meidän piti olla hiljaa välipäiviin asti, mutta minkäs teet! Kukaan ei kertonut, että postit ovat auki joulukuussa viikonloppunakin. Posti toi siis postattavaa.

Meillehän kotiutui aiemmin Metsolan villaleggarit, jotka saivat tytön täyden hyväksynnän ja ne ovatkin olleet pinkin mekkotakin kanssa kovassa käytössä. Olen ihastellut pitkään myös Phister & Philina villalegginssejä Pikku Mineassa ja nyt, kun tuli tilaisuus saada ne puoli-ilmaiseksi niin ei muuta kuin tilausta sisään. Tytöllä on nimittäin tänä talvena ollut käytössää jo viime talvena (Pikku Minean) alesta hankittu Wheatin liilan sävyinen toppa-asu, jonka takki menee pituutensa puolesta myös mekkotakista. P&P:n raidalliset villalegginssit sopivat jo visioissani takin kanssa täydellisesti yhteen.
Kutsuimme itsemme glögikahveille mummolaan ja tyttöhän suorastaan lensi koko "pitkän" matkan pihan poikki.
Minulla on tapana lukea aina ennen ostopäätöstä tuoteselosteet vähän heikonlaisesti ja sen takia yllätyinkin, että P&P:n villalegginsseissä on 80 % villaa. Ja todella villaisilta ja ihanan lämpimiltä ne tuntuvatkin. Tarvittaessa tyttö käyttää näitä villahousuja kyllä välihousuinakin oikein kovien paukkupakkasten iskettyä. Vertailun vuoksi täytyy mainita, että Metsolan villaleggareissa villaa on "vain" 45 %.

Villaista Joulua! Ei, kun hauskaa Joulua!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä en tiennyt että kyseiseltä merkiltä löytyy villa asuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä muita villaisia kyseisellä merkillä nähnyt minäkään kuin nämä. Oikein tyttömäiset ja lämpimät.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...