perjantai 5. lokakuuta 2012

Aarrekid Collectionin tyylikästä raitaa

Maailma muuttui tällä viikolla mustavalkoraidalliseksi, kun Aarrekid Collection raitakuosit päätyivät putiikkien myyntipöydille ja nettikauppoihin. Itse katselin tyylikästä mallistoa MiniQ:n verkkokaupassa ja mielenkiintoni heräsi. Simppeliä mustavalkoista olisi helppo yhdistää myös värikkäisiin vaatteisiin.

Katsokaa nyt tätäkin söpöliiniä ihanissa, tyylikkäissä vaatteissaan:
Kuva: MiniQ. Monia uutuusmalliston vaatteita on saatavissa jopa kokoon 130 cm asti.
Aarrekid Collection on suomalainen lastenvaatteiden valmistaja, joka panostaa kotimaiseen työhön, ekologisuuteen ja lasten viihtyvyyteen. Musta-luonnonvalko raidalliset vaatteet ovat viimeisen päälle muodin mukaisia ja 100% luomupuuvillaa. Aarrekidiltä löytyy myös muita kivoja ja sadunomaisia kuoseja.

Meillä Aarrekid on merkkinä vielä kokeilematta, mutta toki olen merkin aiempia kuoseja hypistellyt  ja merkin näppituntumalla laadukkaaksi todennut. Minkälaisia kokemuksia teillä on ko. merkin vaatteista? Tuleeko teidän pimpuloille Aarrekidin raitakuosisia vaatteita?

Tyylikästä perjantai-iltaa! Ja toivotan samalla tervetulleeksi myös uudet lukijat.

8 kommenttia:

 1. Mä tykkään Aarrekidistä ja pojalta löytyykin sitä muutamia vaatekappaleita. Laadustakaan ei pahaa sanottavaa. Meille tulee pojalle tätä kuosia varmasti. Kierrätän ne sit pikkusiskolle, jos siinä vaiheessa vielä jaksan katsella näitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikkäille raidoille en ole oikein lämmennyt, mutta nämä mustavalkoiset yhdistettynä johonkin värikkääseen voisi tyttökin hyväksyä. Meillä nyt on tulossa muutenkin ilmeisesti joku "isotyttö -vaihe", kun välikausihaalaritkin lensivät nurkkaan aiemmin tällä viikolla ihan lapsellisina.

   Poista
 2. Mä olen aivan rakastunut aarrekidiin ja sen laatuun. Näitä raitoja tulee meille ihan varmasti. Aarremetsä-kuosia rakastan niin paljon, että suunnittelen sen tilaamista veikolle paitana seuraavassakin koossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä alan kans lämmetä ihan tosissani näille! Malliltaan nämä vaatteet ovat ilmeisesti slimmin puoleisia? Ovat muuten ihan teidän näköisiä vaatteita!

   Poista
  2. Hih. Joo minusta aika slimmejä ovat ja saa ottaa reilua kokoa. Johanneksella, 96cm on 110cm pöllö- ja avaruusmatkapaidat ja ne on ihan hyvät. Veikolla, n85cm on aarremetsäpaita koossa 90cm ja se on just sopiva: hioissa on varaa, mutta selkämitassa ei (mun mielestä, ja noillahan in pitkät selät)

   Poista
  3. Tilasin tytölle raitapaidan koossa 120 cm. Hihojahan on helppo aluksi kääntää, jos ovat pitkät.

   Poista
  4. Iiks, en malta odottaa sovituskuvia - ja sitä, että jollain syyllä saisin paidan meillekin kotiutettua!

   Poista
  5. Ps. Varmaan on hyvä koko teille!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola ja sokeri :) Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...